Afrika

 • Kenya


  Fra badestrandene i Mombasa til Masai Mara`s dyreliv og til Karen Blixen`s hus i Nairobi er Kenya landet med utrolige oplevelser. Natur parkerne spænder fra det tørre nord til Mount Kilimanjaro på grænsen til Tanzania. Løver, gazeller, næsehorn, leoparder og en hel masse gnuer kan og skal nydes samtidig med at der skal være tid til ”English Afternoon Tea” på lodgen! Tempoet afspejler livsstilen i Kenya og der er altid tid til en snak, smil og latter, når der stoppes i de mindre landsbyer.
  Læs mere om 'Kenya'
 • Sydafrika


  Med en rejse til Sydafrika er du nærmest garanteret en oplevelse for livet. Dette er landet som forener vestens serviceniveau med den afrikanske kulturs åbenhed, og sammen med det gode vejr garanterer dette for en god ferie. Sydafrika er et multisamfund på alle måder. Det betyder, at der er stærke kontraster overalt. Det er et fantastisk smukt land, 'a world in one country', siger man og det er rigtigt. Oplev de betagende landskaber, det eksotiske dyreliv og farverige folkeliv.
  Læs mere om 'Sydafrika'
 • Ægypten


  Ægypten er nok det sted i verden, hvor historien er mest detaljeret beskrevet og hvor der er flest bygningsværker og udstillinger synlige. Det er ligegyldigt hvor mange gange man kommer tilbage, så er der altid noget nyt. Landet er også en drøm for de rejsende, der ønsker sol og strand. Med Hurgardar og Sharm el Sheik er det bare at begive sig på vej. Indkøb kan bare ikke undgås lige meget hvor man er og utallige er gadesælgerne, der godt kan virke lidt påtrængende.
  Læs mere om 'Ægypten'
 • Marokko


  Marokko er et fremtids orienteret land, der har formået at bevare sine traditioner og fremme dens kulturarv ved at udnytte dem til at drive udviklingen. Byen Marrakech er et perfekt eksempel: Medina-distriktet og dets souk har en uovertruffen gammeldags charme, mens Guéliz og Hivernage vises med den mest moderne infrastruktur og faciliteter. Langt fra at være i konflikt, er modernitet og tradition sammen, hvad der gør Marokko stærk.
  Læs mere om 'Marokko'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk