Asien

 • Forenede Arabiske Emirater


  Forenede Arabiske Emirater (ofte brugt engelsk forkortelse: UAE som står for United Arab Emirates) er et olierigt ørkenland beliggende i den sydøstlige del af den Arabiske Halvø. Landet er en føderation bestående af syv emirater: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah og Umm al-Qaiwain. Hovedstaden er Abu Dhabi. Det grænser op til Oman, Saudi-Arabien og Qatar. De Forenede Arabiske Emirater er en del af Mellemøsten.
  Læs mere om 'Forenede Arabiske Emirater'
 • Indien


  Indien er med verdens næststørste befolkning et fantastisk rejseland. Fra Himalaya bjergene i nord til strandene omkring Goa i syd er der utallige steder at besøge og lige så mange oplevelser. Gå på tigersafari, ophold dig i et palads og bliv behandlet som Rahjah. Taj Mahal i Agra er stedet der skal besøges og Delhi Red Fort er i samme ombæring med kort afstand til hinanden.
  Læs mere om 'Indien'
 • Japan


  Japan er et af verdens tættest befolkede lande, ikke uden grund da kun ca. 18 % af landet er beboeligt. Landskabet består af mange bjergområder med store naturreservater, der findes også stadig aktive vulkaner mest på Kyushu. Det Japanske køkken må ikke glemmes, man finder hurtigt ud af hvor vigtigt madkulturen er i Japan, den udgør også en stor social funktion i samfundet.
  Læs mere om 'Japan'
 • Kina


  Riget i Midten oplever i disse år en kæmpe vækst på mange felter herunder et stigende antal turister. Med en størrelse, der dækker alle former for klima og en kultur historie, der går tusindvis af år tilbage i tiden er der ganske simpelt hen noget for alle. Kina forbereder sig til Olympiaden i 2008 med fokus på Beijing, men alle steder er byggerier og forbedring af infrastruktur i fuld gang med at gøre rejser rundt i landet let og ubesværet.
  Læs mere om 'Kina'
 • Thailand


  Thailand er et perfekt land at være turist i, blandt andet fordi det er så let at rejse rundt på egen hånd. Hvor end du kommer i Thailand, bliver du mødt af masser af smil. Thailand er en cocktail af sanseindtryk. Fuldstændig ustyrlig på sine bedste dage. Varm og indbydende. Messende i sin andægtige tilstand af indre ro. Alle er så venlige, at det er umuligt ikke at blive glad og tilfreds selv. Thailand udmærker sig ved at være det eneste land i Sydøstasien, som aldrig har været underlagt fremme
  Læs mere om 'Thailand'
 • Tyrkiet


  Tyrkiet forener vores vestlige livsstil med den traditionelle opfattelse af et land præget af Islam. Derfor er det landet hvor modsætningerne mødes. Fra totalt tildækkede kvinder til moderne design tøj, er Istanbul et metropolis uden sammenligning.
  Læs mere om 'Tyrkiet'
 • Vietnam


  Vietnam opleves bedst i myldretiden, hvor trafikken kan tage vejret fra de fleste danskere. Det at komme over vejen er en oplevelse i sig selv og faktisk muligt mellem hundredvis af cykler, knallerter motorcykler og biler. Fra fantastiske strande til bjerge og gammel kultur er mulighederne uendelige. Vietnameserne er utrolig venlige og hjælpsomme og gør bare oplevelsen større. Hanoi og Ho Chi Min City er metropoler og bør besøges, men der er mange flere steder, der er et besøg værd.
  Læs mere om 'Vietnam'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk