Dubai - Introduktion

 Byen Dubai er en kosmopolitisk by, en moderne vestlig-orienteret metropol med en arabisk kultur der besidder enestående charme og gæstfrihed. Dubai er Mellemøstens vigtigste centrum for forretningsliv og turisme. Emiratet har tæt ved 800,000 indbyggere og er den næst største af de 7 emirater, som udgør de forenede arabiske emirater. Størst er Abu Dhabi, hvor hovedstaden med samme navn ligger. Øvrige emirater er Sharjah, Ajman, Umm Al Quwain, Ras Al Khaimah og Fujeirah. I Dubai Emiratet findes en spændende blanding af moderne by og tidløs ørken, af øst og vest, af gammelt og nyt. Her finder man hoteller i verdensklasse, bl.a. Jumeirah Beach Hotel. Dette hotel er blevet valgt til verdens bedste hotel Strandene er rene og med relativt få turister og Havet er krystalklart. Her kan man få lov at være i fred.
Der er ingen besværlige strandsælgere. I de 'koldeste' måneder er badetemperaturen som når den er bedst hos os! Det anbefales at anskaffe sig gode solbriller, høj beskyttelses-faktor samt en hat.
Shopping i Dubai er noget helt specielt. Både i de traditionelle basarer og i de moderne shopping
arkader kan du gøre gode fund. Guld-basaren skal opleves. Priserne på guld er ca. halvdelen af prisen herhjemme. Men du skal prutte om prisen. Dubai Tax Free hører til verdens billigste. Eller køb en lotteriseddel og vind en bil i det kendte billotteri. Bilen leveres ved døren.... Kulturen i Dubai har rødder i den arabisk islamiske tradition. Venligheden og den ægte gæstfrihed er meget stor og man bliver mødt
med varme overalt. De lokale indbyggere klæder sig i den traditionelle 'dishdasha' og 'guttrah' (hovedbeklædning). Den arabiske kultur og folklore findes i poesi, danse, sange og traditionel kunst. Bryllup og andre festligheder er meget farverige begivenheder. Til den traditionelle sport hører bl.a. jagt med falke, kamelløb (på fredage) og kapsejlads med traditionelle både, de såkaldte Dhows. Dubai er meget international. Mere end 80% af landets indbyggere er udlændinge. Ingen får dog opholdstilladelse uden at have arbejde i Dubai. Her mødes forskellige folkeslag og kulturer i en kosmopolitisk atmosfære. Foruden arabisk og engelsk, som er de mest almindelige sprog i forretningslivet, taler man hindi, urdu og farsi. Dubai er et af verdens mest sikre lande. Under ITB rejsemessen i Berlin i 1999, modtog de forenede arabiske emirater 3 priser i en læserundersøgelse, som rejsemagasinet Globo afholdt. 'Best destination worldwide' 'Safest travel destination world wide' og 'Best shopping destination worldwide'.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

  • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
  • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk