Tokyo - Introduktion

 Tokyo (VIDEO) er Japans absolut mest internationale metropol, en overvældende by. Den er på sin vis frustrerende stor, kaotisk menneskemyldrende og konstant udsat for larm, lys og liv. Det skal man som provinsiel dansker vænne sig til. Men samme oplevelse bliver hurtigt et charmerende udtryk for den aldrig sovende storby, der både er moderne og international, men også fuldblods japansk. Og så er den let at finde rundt i med et effektivt tognet og metro system.

Som et ekstra plus kan man glæde sig ved, at den stadig er verdens sikreste millionby. Tokyo blev ødelagt ved et voldsomt jordskælv i 1923 og igen ved bombardementer under 2. Verdenskrig. I dag er der enkelte levn fra historien, men byen skal opleves som en moderne by med alle dens tilbud til sanserne. Tokyo har alle de smarte modehuse og de velplacerede caféer. Der er rigeligt af de enorme stormagasiner og specialforretninger, der udfordrer enhver pengepung og konsumtrang. Der er museer for billed- og fotokunst, for dukker eller samuraikulturens barske verden.

Der er kejserpalads og muligheder for at lade sig forføre af det nærmest uendelige udbud fra midtbyens natteliv med karaoke, disko, geishaunderholdning eller bare en skål nudler blandt andre slubrende japanere ved det lokale spisested. Fra toppen af Shinjuku-kvarterets skyskrabere kan man på en god dag se den underskønne vulkan Fuji-san i horisonten. På de mindre gode dage ser man bare en tilsyneladende endeløs storbyjungle, hvis mangfoldighed under smogdisens dyne først giver sig til kende, når man træder ud i den.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

  • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
  • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk