Hong Kong - Introduktion

 Hongkong (VIDEO), på pinyin Xianggang, er en speciel administrativ region ved det Østkinesiske Hav i
det sydlige Kina med grænse til den kinesiske provins Guangdong. Hongkong består af en større halvø, som kaldes New Territories, og selve øen Hongkong. Byen Hongkong ligger på Hongkongøens nordside
og odden Kowloon på New Territories’ sydkyst nord for Victoria Harbour, som adskiller

Hongkongøen og New Territories. Hongkong, siden den 26. januar 1841 britisk kronkoloni, blev
overdraget til Kina i 1997, og har i dag begrænset selvstyre under den kinesiske regering. Hongkongs indbyggertal ligger på omkring syv millioner, og landarealet er cirka 1.000 kvadratkilometer. Verdens mest tætbefolkede sted, Mong Kok, ligger i Hongkong.

Hong Kong byder på mere end en storby. Der er 260 øer, mange af dem ubeboede, hvortil man kan tage på endagsture til små fiskelandsbyer eller en afsides beliggende strand. Mere end 75% af Hong Kongs areal er naturparker, hvor der er pragtfulde muligheder for at vandre.

Seværdigheder

  • Victoria Peak Byen har flere små oaser. Tag f.eks. sporvognen op til Victoria Peak, Hong Kong Island, hvorfra der er en storslået udsigt over Hong Kong og et af verdens travleste havneområder.
  • Aberdeen Harbour Besøg også Aberdeen Harbour, der er et populært udflugtsmål. Her ligger et stort antal flydende restauranter med fornuftige priser og en god og afslappet atmosfære.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

  • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
  • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk