Hanoi - Introduktion

 Hanoi (VIDEO) har været hovedstad for hele Vietnam siden 1976 og var hovedstad i Nordvietnam fra 1954-1976. Byen ligger på den højre bred af Den Røde Flod på en flodslette i det nordlige Vietnam. Byen har mange bygninger fra perioden fra 1887-1940 da den var hovedstad for Fransk Indokina. Hanoi er indbydende på alle årstider og for hver årstid fremstår byen forskelligt og med charme og liv. En blanding af nyt og gammelt, af søer og parker er bare en smule af hvad byen kan byde på. Med den blomstrende cafékultur, det livlige natteliv og den venlige lokalbefolkning er Hanoi et sted hvor rejsende kan nyde de mange muligheder.

For eksempel afslapning i en af de mange parker, shopping, spændende mad oplevelser eller en cykeltur gennem byen hvilket er en fantastisk og meget vietnamesisk måde at opleve byen på. I Hanoi findes et væld af forskellige seværdigheder. Oplev for eksempel de mange museer der fortæller om landets historie,eller en gåtur i det gamle kvarter. At tage rundt i Hanoi er en oplevelse i sig selv. En god måde at opleve hverdagen og byen på, er at gå rundt og indsnuse den enestående atmosfære og nyde det åbne vietnamesiske sind. I Hanoi findes en bred vifte af hoteller og guesthouses af forskellig standard og til forskellige budgetter og hvis man tager uden for byen er der meget mere ved Vietnam end rismarker og nudelsuppe. Oplev dette fantastiske land fra top til bund. Gammelt og moderne, kommercielt og spirituelt, små landsbyer og storbyer.

Seværdigheder

  • Ho Chi Minh Mausoleum Complex Her og på de omkringliggende museer fortælles om Vietnams voldsomme og dramatiske historie.
  • Halong Bay Hvor man kan udforske grotter og slappe af på de lækre strande.
  • Sapas Lidt nordpå, i Sapas, kan man opleve Sapasfolket. Det lokale lørdagsmarked er også et besøg værd.
  • Ta Van Village Herfra fortsættes videre ud i naturen hvor man overnatter hos stammefolket i Ta Van Village, hvilket er en spændende og enestående oplevelse.
  • Hoi An Man kan også besøge byer som den historiske og tidligere hovedstad Hue, samt Hoi An som byder på historisk arkitektur og smalle gader med gallerier, skræddere og lokale butikker. Stranden er lige i nærheden og på restauranterne serveres dejlig mad fra det vietnamesiske køkken.
  • Nha Trang I Nha Trang er der rig mulighed for at slappe af ved de dejlige strande, hvor der kan snorkles, dykkes eller man kan sejle ud til en af de nærliggende øer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

  • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
  • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk