Europa

 • Belgien


  Belgiens nordlige del - Flandern - består af sand- og lerjord; aflejringer fra floderne. I syd finder man bjergkæden Ardennerne, hvis højde ikke overstiger 700m., og hvor der findes rige forekomster af kul. Belgien er, med sin store befolkningstæthed, et vigtigt handelscenter, takket være sin geografiske beliggenhed og med det veludbyggede vejnet, der dækker den nordlige del, hvis centrum er havnen iAntwerpen. I kullejerne i Sambre og Meuse finder man sværindustrien og i Flandern har man anlagt
  Læs mere om 'Belgien'
 • Danmark


  I Danmark er jeg født, der har jeg hjemme. Dette er så sandt. Som skrevet står! Der er utallige muligheder for oplevelser lige fra Legoland til Tivoli. Vi kan bo på smukke slotte, dejlige kroer og hyggelige hoteller. Vi har tusindvis af dejlige sommerhuse, Vi kan udnytte vore fantastiske strande, gå tur i skovene eller på byture. Der findes et utal af aktiviteter fra kanoture til dykning og højskoler. Vi har prøvet at opstille de fleste af de muligheder og give dig link og reservations mulighede
  Læs mere om 'Danmark'
 • Estland


  I 1219 dalede Dannebrog ned ifølge overleveringer. Derfor er Estland et sted at besøge for os Danskere! Det er selvfølgelig ikke den eneste grund. Estlands historie går 6000 år tilbage og er først i de seneste årtier været en selvstændig nation. Hovedstaden Tallin er et besøg værd og med masse af steder at se og ting at prøve den idelle destination for en storbyferie. Det gør ikke resten af Estland uinteressant, tværtimod! Her er mange gode indkøbsmuligheder, gode madsteder og spændende museer.
  Læs mere om 'Estland'
 • Finland


  Finland tilbyder dig mange glædelige overraskelser! Her kan du finde hyggelige byer, interessante steder, der er et besøg værd, sommerbegivenheder i hundredvis og fem millioner glade finner. I Finland møder du en urkraftig, farverig kultur. Landet byder på festlige, ligefrem eksotiske oplevelser. Enhver finsk provins har sin egen specielle karakter og kulturtradition.
  Læs mere om 'Finland'
 • Frankrig


  Frankrig er meget mere end mad og vin. Følg i sporene af Vinci mysteriet og tempelridderne. I Rennes le Chateau findes ikke alene den sorte Maria, men hele områder oser af historie. Paris er stedet for en forårstur og Louvre er altid et besøg værd. Indkøb, opera, mad og museer gør det svært at nøjes med mindre end en uge, men heldigvis er det blevet så billigt at flyve, at man kan rejse flere gange om året.
  Læs mere om 'Frankrig'
 • Grækenland


  Grækenland strækker sig over flere klimazoner. De lavere indre sletter og kystområderne i Grækenland har subtropisk klima. Mens bjergene i det nordlige Grækenland har tempereret klima. I Grækenland fødtes grundlaget for vores vesterlandske civilisation. Den græske charme består i uendeligt mange smukke strande og øer, landets historie og maden. Det bedste af alt er at der findes så meget at vælge mellem, alt lige fra veletablerede rejsemål til uberørte steder.
  Læs mere om 'Grækenland'
 • Holland


  Holland er faktisk lidt mindre end Danmark, men der bor til gengæld mere end tre gange så mange mennesker. Det er et af de få kongeriger der er tilbage i Europa og landets historie er tæt knyttet til Belgiens skæbne, som betød at hertuger, konger og kejsere, siden romertiden har kæmpet om disse lande. Med sin placering, der hvor de tre store floder, Rhinen, Maas og Schelde løber ud i Nordsøen, er Holland det lavest liggende land i Europa.
  Læs mere om 'Holland'
 • Irland


  Irland er en ung nation med en lang historie og et folk og steder, der er rig på varm gæstfrihed og lokal kulør. Den grønne Ø lokker med et landskab af bølgende bakker og frugtbart landbrugsjord. Og, ja, irske øjne ser altid ud, som om de smiler tilbage til dig. Når fortidens toner sagte lyder mellem de stolte monumenter, vil selv den mest tonedøve turist danse.
  Læs mere om 'Irland'
 • Island


  Island betyder at du kan se og foretage dig nye og anderledes ting – uafhængigt af årstiden. Hver årstid har sin specielle attraktion, karakter og charme. Lad dig ikke narre af navnet –
  Læs mere om 'Island'
 • Italien


  Ingen bliver nogensinde trætte af at rejse til Italien. Med en historie, der går 3000 år tilbage i tiden, gæstfri befolkning og fantastisk mad er der altid plads til en rejse!
  Læs mere om 'Italien'
 • Kroatien


  Zagreb er Kroatiens hovedstad og har omkring 870.000 indbyggere. Befolkningen i er sammensat af 80% kroater, 13% serbere, desuden bosnier, ungarer, slovener og italienere.Hovedparten af den kroatiske befolkning er katolikker og bruger det latinske alfabet. Den serbiske del af befolkningen er ortodokse og bruger det kyrilliske alfabet. Kroatien, Republika Hrvatska er en republik.
  Læs mere om 'Kroatien'
 • Letland


  Letland er det midterste af de tre baltiske lande. Med en turbulent historie med besøg af andre nationer igennem flere tusinde år, afspejles i landet på godt og ondt.
  Læs mere om 'Letland'
 • Litauen


  De færreste ved at Litauen rent faktisk er Europas geografiske centrum. Det afspejler sig bl.a. i det faktum at alle mulige nationer har været igennem landet og påvirket det. Efter at have været ødelagt under anden verdenskrig er det lykkedes landet at genopbygge alt og en by som Vilnius er som de øvrige Baltiske byer et besøg værd.
  Læs mere om 'Litauen'
 • Norge


  Det er sandt at Norge er langstrakt. 1.750 km fra syd til nord i luftlinie. Sammenlagt er kystlinien 25.148 km og øernes kystlinie 58.133 km – 1 ½ gange rundt om jorden. 430 km bredt fra øst til vest i sydnorge og kun 6,5 km på det smalleste sted langt mod nord. Med omtrent 324.000 km2 er Norge otte gange større end Danmark.
  Læs mere om 'Norge'
 • Polen


  Som turist i Polen vil I finde det, I søger - ligesom de mange pilgrimsrejsende, der hvert år strømmer til Jasna-Góra klostret i Czestochowa for at beundre billedet af ’den sorte Madonna’, som siges at være malet af evangelisten Lukas. Eller som de entusiastiske guldgravere, der mødes i Zlotoryja i bjergkæden Sudeterne for at deltage i de internationale mesterskaber i guldvaskning.
  Læs mere om 'Polen'
 • Portugal


  Portugal er som skabt til drømme om det ægte og uberørte. Gennem den eksotiske blanding af gyldne sandstrande, maleriske landsbyer, hjertelige mennesker og livskraftige folklore - lige fra Algarve-kysten i syd, over Lissabon og Porto til det mere ukendte Portugal mod nord - er dette land stedet for spændende oplevelser
  Læs mere om 'Portugal'
 • Rumænien


  Rumænien er landet med pragtfulde bjerge, smukke bløde bakkedale, frugtbare sletter og utallige floder og søer. I midten rager bjergene op, og i landets sider ligger bakkerne som munder ud i sletterne ved kanten. Mere end en fjerdedel af Rumænien er dækket af skov. Det giver en meget rig fauna og vel nok det rigeste vilde dyreliv i Europa.
  Læs mere om 'Rumænien'
 • Rusland


  Rusland er et land man aldrig bliver færdig med. Det spænder over 10 tidszoner og rummer alle muligheder for oplevelser. berømthederne Moskva og St. Petersburg er bare to byer ud af en lang perlerække af rejsemuligheder, og du kan opleve alt. Badeferie ved Sortehavet, fiskeri og jagt i Ural bjergene, opera eller ballet i Bolsjoj, fantastiske restauranter og madoplevelser og eventyrlige jernbanerejser er blot et lille udpluk af mulighederne i Rusland.
  Læs mere om 'Rusland'
 • Schweiz


  Endeløse vandrestier, mountainbike-ruter, mondæne skisportssteder, hvide gletschere mod mørke klipper. Byer med trendsættende kunst og moderne arkitektur, eksklusiv shopping og kulinariske oplevelser. Kurbade med udsigt til grå får og imponerende bjergmassiver. Folkelige traditioner vævet ind i en sproglig og kulturel mangfoldighed. Schweiz er en pikant og meget velsmagende ost midt i Europa - en fondue af unikke oplevelser.
  Læs mere om 'Schweiz'
 • Slovakiet


  Slovakiet med hovedstaden Bratislava, er af nogle nok bedst kendt fra Eurotrip som én stor betonklods pyntet med skudhuller og skumle absint-udskænkende barer. Det er også landet der lader sig repræsentere af kinky musikere i det Europæiske Melodigrandprix. Slovakiet er også kendt for sin usædvanlige billige arbejdskraft. Men sandheden er, at du her indenfor et område på størrelse med Danmark kan opleve Tatrabjergene med evig sne på tinderne, drypstenshuler, bjergsøer og floder. Mange borge fort
  Læs mere om 'Slovakiet'
 • Slovenien


  Slovenien er et af Europas mindste lande, ca. halvt så stort som Danmark, og også med halvt så mange indbyggere. Alligevel kan du på den ringe plads opleve middelhavsklima ved bade- og feriebyerne Portoroz og Piran, alpint klima i de Juliske alper op mod Østrigs grænse og fastlandsklima inde i landet ved grænsen til Ungarn. Indbyggerne plejer at sige, at landet ligger på solsiden - læs sydsiden - af alperne og suger varmen og den rene, krydrede middelshavsluft til sig.
  Læs mere om 'Slovenien'
 • Spanien


  Spanien kan besøges hele året og selv om vinteren er klimaet behageligt. Lige fra Mallorca`s landskab og Ibizas hygge over til selve fastlandet er landet fantastisk. Spanien har alle slags ferietyper. Du kan ride, svømme, trave i bjerge, gå på museum og indkøb. Hoteller og Parador`s findes i alle afskygninger og størrelser. Et af de mest undervurderede områder er den centrale højslette med Salamanca som centrum. Santiago de Compestella er berømt for sine pilgrimme.
  Læs mere om 'Spanien'
 • Storbritannien


  Storbritannien er det land vi besøger både for at besøge familie og få nogle dejlige ferieoplevelser. Det er Europas tredje største land og befolkning med en masse aner tilbage i historien. I England finder I moderne storbyer, engelsk landsbyidyl, vidtstrakte enge, prægtige haver, smukke herregårde, hyggelige landsteder og kroer i bindingsværk.
  Læs mere om 'Storbritannien'
 • Sverige


  Naturen er Sveriges største aktiv og allemandsretten er fast forankret i landet. Retten til at gå rundt i naturen og overnatte som man har lyst til er af stor værdi. Fra Turiststationen i Abisko, som er det perfekte sted at begynde en vandre- eller cykeltur i de svenske fjelde, til en af Sveriges smukkeste golfbaner i Mölle i Skåne og kajaktur i skærgården og kanoture i de mange åer og floder. Hertil kommer jagt, shopping i Stockholm og Göteborg. Mange har nydt smukke sejlture i de mange Skærgår
  Læs mere om 'Sverige'
 • Tjekkiet


  Tjekkiet er et land, der er værd at besøge hele året. Man kan bade, dyrke skisport, gå ture i bjergene, besøge grotter og vindistrikter. En helt speciel oplevelse er klippelabyrinterne i det Böhmiske Paradis 'Cesky Raj'. Den tjekkiske natur er meget varieret og store floder som Elben, Moldau, Oder og Donau skærer sig smukt igennem land og bjergområder.
  Læs mere om 'Tjekkiet'
 • Tyskland


  2006 var året hvor en række tyske byer havde jubilæum, bl.a. Halle 1200 år, Coburg 950 år og Dresden 800 år. Det var Mozartåret i Augsburg. Overalt i Tyskland findes der skønne ferieområder, gastronomi, wellness, shopping og ferieruter. Gå på opdagelse, oplev nye ting, slap af. Pulserende byer med arkitektoniske highlights, fantastiske shoppingkvarterer og spændende natteliv.
  Læs mere om 'Tyskland'
 • Ukraine


  Ukraine med Krim halvøen bliver om få år den næste turist destination for Europæerne. Med sin historie og afvekslende landskab er landet som skabt til at blive besøgt af turister. Vi besøgte landet allerede i vikingetiden sammen med vore svenske naboer og med alle de muligheder, der findes for ferier, lige fra bade til storbyferier er Ukraine parat til en moderne vikingeinvasion. Shopping, museumsbesøg og indtagelse af god mad er blot nogle af de muligheder der kan gøres i alle de store byer.
  Læs mere om 'Ukraine'
 • Ungarn


  Budapest er altid et besøg værd, men Ungarn er meget mere end det. Der er uanede muligheder for alle former for turisme fra ridning, jagt, hiking og kultur. Shopping, restaurantbesøg, vinsmagning er bare til stede i store mængder. Sejlture på Donau og sightseeing kan du bruge mange dage på.
  Læs mere om 'Ungarn'
 • Østrig


  Østrig er mest kendt for sit fantastiske ski terræn. Rejser om sommeren er dog ikke at foragte og der findes ikke ret mange flade områder i landet. Derfor skulle man tro, at motoriseret færdsel var at foretrække. Men faktisk er Østrig blevet Europas vandreland nummer 1. Vandreferier har fået en enorm renæssance
  Læs mere om 'Østrig'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk