Reykvajik - Introduktion

 Formet som den er af energien i jorden, sydende af energien i en kosmopolitisk hovedstad, omgivet af naturens uforurende energi, er Reykjavík (VIDEO) en by med slående kontraster. Små huse beklædt med bølgeblik ved siden af futuristiske glasbygninger. Første klasses faciliteter ligger minutter fra barsk
vulkansk terræn. International indflydelse blandes med islandske nationale traditioner og skaber en unik kultur, hvor det gamle omfavner det nye. Hvor dine interesserer end ligger, så har Reykjavík noget at byde på.

Hvad enten du søger den hektiske energi i en kosmopolitisk by, den tordnende geotermiske energi i
jorden under dig, eller eller den rolige grønne energi i landskabet omkring byen, lover Reykjavík et uforglemmeligt besøg. Den storslåede natur, der omkranser byen gør også Reykjavík enestående og giver den eventyrlystne turist en masse aktiviteter at vælge imellem. Laksefiskeri, midnatsgolf, sejlads, fjeldklatring, gletschervandring, ridning og udkig efter hvaler, er altsammen noget som det er nemt at komme til fra hovedstaden.

Alt kan opleves på en dagstur, så man kan være tilbage i byen igen om aftenen inden spisetid. Reykjavík kan prale af et flot udvalg af fine restauranter, der er kendte for deres opfindsomme cuisine og friske ingredienser fra hjemmemarkedet. Hvad enten du bedst kan lide fisk, lam eller vildt, så vil der være noget på menuen, der passer til din smag. Reykjavík og nabokommunerne har tilsammen 190.000 indbyggere. For en by af denne størrelse kan Reykjavík også prale af et flot udvalg luxiøse hoteller, eksklusive forretninger og designer shops.

Den har også det rygte at være en af Europas „hotteste“ byer om natten, med masser af musik og berømt natteliv. Energien i Reykjavík findes også i overflod på byens kulturelle scene. Lige fra avant-garde og til det historiske, støtter Reykjavíks gallerier, museer og teatre en sofistikeret og kunstnerisk pulserende kultur. Årlige festivaler, særlige udstillinger og sceneproduktioner betyder, at den kulturelle kalender altid er fuld af begivenheder som gæsterne kan nyde.

En by med et ungt hjerte men med en lang historie, omgivet af fjelde og hav, ligger denkun minutter fra et storslået ubeskæmmet landskab, der er foldet op og formet af energien fra jorden. Hvad enten du søger spændingen i en hovedstad eller en stille pause i et betagende sceneri, så har Reykjavík alt, som du overhovedet kan tænke dig.

Seværdigheder

  • Geotermiske Svømme- og Spabade En måde hvorpå man kan opsuge Reykjavíks rene energi er at besøge et af de mange geotermiske svømme- eller spabade. Hvad enten du tager en svømmetur, ligger i blød i en varm pool, eller nyder livet i et geotermisk dampbad, vil du føle dig afslappet og genopladet bagefter. At gå i svømmebadet er også meget en livsstil for Reykjavíks indbyggere og derfor en ideel måde at møde lokale mennesker på. Et lynkursus i islandsk politik, langtidsvejrudsigten eller nogle værdifulde tips for turister er bare noget af det du kan suge til dig i det lindrende vand i en varm pool. Der er ingen bedre måde at mærke byens puls på.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

  • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
  • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk