Wien - Introduktion

 Wien (VIDEO) er byen med de mange muligheder! Wien har uendeligt meget at byde på. Oplev Wien’s unge sceneri og sportslige action, nyd fritidsområderne i skoven eller slap af på strandbredden af Donaufloden. Bliv gift i Wien, besøg byen med din familie, oplev det jødiske Wien. Oplev Wien fra en cykel og prøv nogle gode wellness-ture.

Den gamle kejserby er i sin nye rolle som aktuelt kunstcenter stadig et sted for ægte livsnydere. Uanset
om de elsker valsedrømme eller spændingen mellem klassisk og moderne arkitektur, er til en afslappende shoppingtur eller det søde liv på byens traditionelle caféer, spisehuse og barer med sceneshows!

Seværdigheder:

 • Ringen - Die Ringstraße Tag en spadseretur ned ad Wiens pragtfulde boulevard og se de enestående bygninger fra det tidligere Donaumonarki. Bymuren med alle dens bastioner blev istandsat
  i 1857 og i de følgende år blev den historiske bykerne omkranset af den imponerende gade.
  Ringstrasse byder på arkitektur af høj klasse med repræsentative bygninger, private paladser, pladser
  og parker, mindesmærker og elegante caféer. Et godt tip: Tag sporvognslinie 1 eller 2 (”Ring-Linien”) rundt om hele den gamle bydel. Kast et blik på Otto Wagners Postsparkasse, Museum for brugskunst, Stadsparken, Statsoperaen, Hofburg, Kunst- og naturhistorisk museum, Parlamentet, Burgteater, Universitetet, Børsen og de andre smukke bygningsværker.
 • Slottet Schönbrunn Kejserinde Sisis tidligere sommerresidens. Parken er anlagt i barokstil med fortryllende haver, Palmehus, Gloriette og Zoologisk have. Sæt endelig en hel dag af til at opleve Schönbrunn. Få en audioguided tour gennem alle de smukke rum. Gå tur rundt i haven. Bliv væk i den store labyrint. Og se, hvordan man laver en ægte ”Apfelstrudl”, inklusiv smagsprøver. Schönbrunn var i lange perioder kejserfamiliens sommerresidens. Kejser Franz Joseph, som regerede 1848-1916, blev født her. Han foretrak at leve det samme spartanske liv som sine soldater – og tilbragte sine sidste år her på slottet. To år efter kejserens død overgik forvaltningen af Schönbrunn til den nye republik. Siden er slottet med sin betydningsfulde historie, pragtfulde omgivelser og fornemme arkitektur blevet til en af Wiens største attraktioner.
 • Hofburg Var oprindelig en middelalderborg, men i dag er der kun kapellet tilbage fra denne periode. I takt med, at Habsburgerne fik mere magt og større besiddelser, udbyggede de denne pragtfulde residens. I dag danner Hofburg ramme om bl.a. forbundspræsidentens domicil og et betydningsfuldt kongrescenter. Man kan opleve Wiener Sängerknaben og Lipizzanerhestene fra Den spanske rideskole optræde.Og så er der offentlig adgang til to fornemme samlinger. Sølvkammeret og Kejserens lejligheder. I den nyeste og mest monumentale del af Hofburg, opført fra 1881 til 1913, findes bl.a. Museum for etnologi og Kunsthistorisk museum. Man kan beundre kunstværker fra det antikke Asien, hoffets jagt- og rustkammer, som er det næststørste i verden og en samling af gamle musikinstrumenter. Kun få skridt fra Hofburg finder man kejserfamiliens gravkammer Kapuzinergruft.
 • Musikbyen Wien Velkommen til verdens musikhovedstad, som har huset flere berømte komponister end nogen anden by i verden. Musikken kan næsten mærkes i Wiener-luften. Valsen og operetten er født her og musicals ”made in Vienna” har erobret et stort, internationalt publikum.
 • Wiens statsopera Er i en klasse, som kun få andre operaer i verden kan matche.
 • Wiener Volksoper Er Wiens næststørste operahus. Det er bevaret i sin oprindelige form!
 • Theater an der Wien Berømte operaer og kendte stjerner og en ny premiere hver måned hele året rundt. Det er Theater an der Wien.
 • Sisi Museum Den smukke og feterede Dronning Elisabeth har længe været en kult figur og har her sit eget museum.
 • St. Stephen’s Den arkitektoniske historie begynder i det 12. århundrede, de ældste overlevende bygningsdele stammer fra det 13. århundrede.
 • Riesenrad Besøg dette gigantiske Pariserhjul og følg i fodsporene på filmen Den Tredje Mand.
 • Österreich Gallerie Belvedere Prinz Eugen af Savoy (1663 - 1736), en af sin tid dygtigste militærstrateger, lod Johann Lukas skabe dette pragtfulde bygningsværk.
 • Katakomberne & St. Stephan I Nordtårnet findes Die Pummerin, Østrigs største kirkeklokke.
 • Den Spanske Rideskole her kan man overvære det berømte Lipizzaner heste show.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk