Lissabon - Introduktion

 Lissabon (VIDEO) er bygget på syv høje og har derfor adskillige stejle brostensgader. Derfor skal du
have et par gode kondisko, hvis du vil se byen til fods. Dog er Lissabon fyldt med sporvogne, og disse farverige busser på skinner er mindst lige så fantastiske til sightseeing som en vandretur. De stejle gader kan give fornemmelsen af en lille rutsjebanetur, men tempoet er roligt og perfekt til at betragte byen i – flere steder kører du tilmed så tæt på husene, at du får et godt indblik i folks dagligstuer. Lisboa Card gør det nemt at være turist i byen. Kortet giver ubegrænset transport med metro og sporvogne.

Seværdigheder
de gamle bydele i Lissabon (Alfama eller Bairro Alto) med de smalle og nogle steder meget stejle gader. Fado-restauranterne i området er meget berømte for traditionel portugisisk mad og underholdning. Fado er den traditionelle portugisiske musikstil. I modsætning hertil er området som i 1998 lagde grund til Expo-udstillingen bestemt også et besøg værd. De gamle dokker (ikke det samme område som Expo), hvis der skal være mere liv. Det er stedet, hvor det sker - masser barer, cafeer og restauranter.

Cascais som er en forstad til Lissabon. Byen har en dejlig atmosfære. Markedet i Cascais centrum: Tøjboderne ligger cirkulært udenom det centrale frugt/grønt-marked.-Besøg det lille 'sted' op ad trappen ved det indendørs frugt/grøntmarked. Her er en herlig udsigt, over det hele, og byens billigste og mest lokale servering!Markedet ved tyrefægterarenaen virker umiddelbart roligt og overskueligt.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

  • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
  • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk