Barcelona - Introduktion

 Barcelona (VIDEO) er helt sikkert en af Spaniens mest cosmopole byer, som er perfekt stil shopping af
tøj, sko, læder, møbler, kunst og meget mere. Boqueriás marked er et vidunderligt madmarket, fyldt med farver og liv, for ikke at glemme de mest fristende og friske lokale råvarer. Plaça Nova har antikt på torsdage, den første og tredje fredag i måneden i Plaça de Pi er der ost, søde sager og honning marked. Hver søndag morgen er der i Plaça Reial, marked med frimærker og mønter fra forskellige lande.

Om søndagen er der også et minimarked nær La Sagrada Familia Sacred. Els Encants Vells er et traditionelt genbrugsmarked, som er åbent mandag, onsdag og fredag og på ikke festival lørdage i
området omkring Plaça de Les Glóries Catalanes fra kl 9. til 16.00 Springvandet Montjuic er et must-see
for alle, der besøger Barcelona. At det er placeret foran The Grand Palace goer kun udsigten endnu smukkere. Denne attraktion tiltraekker tusinder af turister og lokale, som vil se det fantastiske springvand, lyset, der spiller i vandet og musikken. Mens du nyder showet kan du sidde og nyde en forfriskning ved en af de mange cafeer. Det er bedst at nyde Montjuic naar det er moerkt, da man her faar den fulde effekt af lyset og vandet.

I midten af Barcelona ligger det gotiske kvarter Barrio Gotico. Det består af små tvistede gader fyldt med restauranter, barer, caféer og butikker. Katedralen og Plaza Sant Jaume er nogle af de vigtigste seværdigheder du SKAL se, når du farer vild i den mest romantiske del af byen. På den største bakke(ikke helt et bjerg) som omringer Barcelona findes der mange seværdigheder og attraktioner. Parc d’Atraccions, smukke udsigter, et tårn og en smuk kirke i 550meters højde.

Tag op til Tibidabo og se den smukke udsigt og for massevis af underholdning.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

  • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
  • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk