Aderdeen - Introduktion

 Aberdeen (VIDEO) er en livlig kosmopolitisk storby med et levende natteliv og masser af gode pubber og restauranter. Byen har et bredt udvalg af kunst og kultur, med scener som for eksempel His Majesty’s theatre og The Music Hall. The Lemon Tree er et spillested for alternativ scenekunst, der har åbent hele året. Deskinnende granitbygninger udgør ’The Granite Mile’ langs Union Street, porten til utallige forretninger, restauranter og barer. Det nærliggende Aberdeen Art Gallery udstiller værker af unge, moderne skotske og engelske malere såvel som et udvalg af moderne tekstiler og smykker. Længere mod nord ligger mellem de karakteristiske tårne på King’s College Chapel og St Machar’s Cathedral de brostensbelagte gader i Old Aberdeen.

Byen har en atmosfære af ferieby med den lange Beach Boulevard smykket med en skøjtebane, restauranter og caféer og et fastliggende tivoli. Meget fascinerende er byens søfartshistorie og på nordøstkysten kan du besøge det imponerende Maritime Museum som fortæller historien om udviklingen fra gamle dages fiskeri til high tech olie-udvinding. Aberdeen, som er kendt som The City of Roses, har været regelmæssig vinder af Britain in Bloom konkurrencerne. Duthie Park er hjemsted for den smukke Rose Mountain og The Winter Gardens bidrager med farve og duft gennem hele vinteren.

For dem som planlægger en tur med aktiviteter, er der ørred- og laksefiskeri på floderne Don og Dee, pony-ridning, vandreture i bakkerne eller golf på en af de udmærkede golfbaner. Beliggenheden i skyggen af bjergene betyder, at det regner mindre end på vestkysten, og klimaet derfor er meget mere tørt. Lidt solbadning på Aberdeens gyldne sandstrand er derfor en mulighed i sommermånederne.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

  • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
  • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk