Edinburgh - Introduktion

 Edinburgh (VIDEO) fremviser et spektakulært bybillede, i virkeligheden to - den historiske Old Town, med brostensbelagte middelaldergyder og stræder og de elegante nyklassicistiske facader i 1700-tals bydelen New Town. Besøgende kan gå på The Royal Mile, et ældgammelt netværk af historiske gader og gå i fodsporene på nogle af de bedst kendte personer i den skotske historie fra Maria Stuart til Robert Louis Stevenson.

På Edinburgh Castle, som dominerer dette område fra verdensarvslisten bliver de besøgende taget med
til hjertet af nationens historie. Her udstilles The Honours of Scotland, de skotske kronjuveler, sammen
med den berømte Stone of Destiny. Hovedstaden er også en moderne, dynamisk storby med kunst og kultur i museer, gallerier, universiteter og festivaler. I august er Edinburgh vært for verdens største fremvisning af kunst, musik, drama, dans og gadeteater og borgen er vært for det årlige Military Tattoo.

Udenfor byen er Lothian landskabet en smuk baggrund for historiske huse og slotte. East Lothian er golfens ældgamle hjemsted og her finder du nogle af de bedste park- og linksbaner i verden. Vandrere
og cyklister kan nyde kilometervis af smukke kyster mod øst og The Pentland Hills i udkanten af byen tilbyder de mest spektakulære udsigter.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

  • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
  • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk