Newcaste - Introduktion

 Newcastle (VIDEO) er ikke ”bare” den største by i det nordøstlige England – den er vidt berømt for i hvert fald tre ting: sit natteliv, sit kulturliv og titlen som den bedste weekend destination i England. Newcastle ligger på nordsiden af floden Tyne og Gateshead ligger på sydsiden. Men de er nu vokset sammen til NewcastleGateshead. De to bydele er forbundet med et utroligt udvalg af broer i forskellige niveauer, der repræsenterer forskellige tidsaldres løsninger på at krydse Tyne.

Byen er berømt for sine barer og natklubber med fart på, og der er især gang i den for de unge på et sted som Sea Nightclub på Quayside. På klubberne Digital, The Attic og Baja Beach Club er der hotte DJ’s og tæt besat på dansegulvet. Lidt mindre hektisk og mere fashionabel er Jesmond to Jesmond på Osborne Road, og for de mere modne, der vil have en velskænket fadøl, er der flere meget velbesøgte pubber på Bigg Market som Crown Posada, Cumberland Arms og Free Trade.

Seværdigheder

  • Baltic Er det kunst og kultur du er ude efter, får du det serveret på et sølvfad, endda med gratis adgang de fleste steder.Baltic er et tidligere kornlager, der er bygget om til et internationalt anerkendt center for moderne kunst. Med spændende udstillinger, café og restaurant er Baltic en god repræsentant for det drive, der præger kulturlivet i Newcastle.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

  • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
  • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk