Stockholm - Introduktion

 Hvorfor ikke besøge `Nordens Venedig´? Det er hvad mange mennesker kalder Stockholm (VIDEO) – og med rette. Beliggenheden mellem fastlands-Sverige og Østersøen gør Stockholm til en travl storby. Den er også en af Europas smukkeste `natur´-byer har og dermed alt at tilbyde både shoppo-holikeren og det friluftsmenneske, der elsker havet, skoven og Skærgården. Stockholm bliver både kaldt for verdens mindste storby og verdens største landsby. Begge dele passer godt. I Stockholm finder du alt hvad en metropol af høj klasse skal indeholde, og samtidigt er udbuddet til at overskue.

På få timer kan du gå gennem hele indre by og på lidt flere timer har du shoppet dig igennem det store udbud af designerbutikker. Hen mod aften er det måske teatre, operaen, udendørsscener, lækre biografer, musikcaféer eller sportsarrangementer der trækker. Når sulten melder sig, er alverdens køkkener repræsenteret og hvis der er flere kræfter tilbage ud på aftenen kan du altid finde et sted at få stillet danselysten.

Seværdigheder

  • Gamla Stan På Stadsholmen ligger Gamla Stan med smukke gamle hyggelige gader, hvor du finder et stort udvalgt af hyggelige værtshuse.
  • Norrmalm, Östermalm og Södermalm Kvartererne er forretningskvarterer med store varehuse, ligesom Stockholms mest kendte teatre og operaer ligger i disse områder.
  • Djurgården På Djurgården ligger nogle af Stockholms største attraktioner, Skansen Frilandsmuseum, Gröna Lund tivolipark og Vasamuseet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

  • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
  • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk