USA

 • USA - Introduktion


  USA er det største rejseland i verdenen. Der findes ikke det landskab og oplevelse du ikke kan få og med en dollar i et lavt niveau er det billigt at være der. Du kan opleve alle former for storby- og aktivitetsferier. Flyvning inden for landet er let og billigt, men du skal købe billetterne hjemmefra, da der er lokal transportskat på flybilletter hvis de købes lokalt. Moteller findes overalt og er stort set alle sammen af god kvalitet og renlighed. TV og airkonditionering findes overalt og gør
  Læs mere om 'USA - Introduktion'
 • Alabama - Introduktion


  Du ønsker shopping, natteliv og aktiviteter i en storby! Eller måske foretrækker du det langsommere tempo i en smuk, lille by. Uanset hvad det ønsker, kan du finde det i Alabama. Bjergene viser dig det ene tryllebindende landskab efter det andet. De er fyldt med skinnende søer, vandfald, huler og trædækkede bjergtoppe. Nyd et utal af udendørs aktiviteter eller besøge historiske attraktioner i byer som Firenze, Huntsville, Madison og Decatur.
  Læs mere om 'Alabama - Introduktion'
 • Alaska - Introduktion


  Alaska er den største stat i USA, et tyndt befolkede landområder af enorme naturlige skønhed, mangfoldigt dyreliv og betagende eventyr. På en femtedel af størrelsen af den nederste 48 stater, Alaska har 3 millioner søer, over 3000 floder, 17 af USA’s 20 største toppe, 100.000 gletsjere og 15 nationalparker, konserves og monumenter.
  Læs mere om 'Alaska - Introduktion'
 • Arizona - Introduktion


  Arizona indeholder nogle af de mest spektakulære kulisser i hele USA. Grand Canyon, Painted Desert National Park og Petrified Forest National Park (bestående af Painted Desert i nord og Rainbow Skov i syd) er blot nogle af højdepunkterne.
  Læs mere om 'Arizona - Introduktion'
 • Arkansas - Introduktion


  Arkansas tiltrækker årligt besøgende både fra hele landet og udlandet. Mange er draget til de rigelige muligheder for udendørs eventyr og til den naturlige skønhed, som ses i statens vandfald, huler og vilde klatre oplevelser, skovrige bjergområder, stier og naturskønne veje. Nogle kommer for at grave efter diamanter og kvarts krystaller.
  Læs mere om 'Arkansas - Introduktion'
 • Californien - Introduktion


  Californien får sin styrke fra dens mangfoldighed, og fejrer det. Her er 39% af befolkningen taler et andet sprog end engelsk, hvilket betyder, Californien har flere fremmedsprog end nogen anden stat i landet. På byen gader, fra San Francisco til Los Angeles, vil du høre, spansk, kinesisk (Mandarin og kantonesisk), Tagalog, russisk, italiensk og meget mere.
  Læs mere om 'Californien - Introduktion'
 • Colorado - Introduktion


  Lad os få en snak om noget uforglemmeligt. Lad os få en snak sjovt og ballade. Lad os få en snak om Colorado. Uanset om du ønsker at stå på ski og snowboard, erfare den betagende naturlige skønhed eller udforsk fortiden, vil du finde dit perfekte eventyr i Colorado. Fra utrolige golfbaner og rafting på udendørs eventyr, byder Colorado på utallige seværdigheder, fra det ekstreme til yderst afslappende.
  Læs mere om 'Colorado - Introduktion'
 • Connecticut - Introduktion


  Forfatningens stat (fordi Connecticut var den første amerikanske koloni til at have en skriftlig forfatning) er oversået med søer, floder og vandløb.
  Læs mere om 'Connecticut - Introduktion'
 • Delaware - Introduktion


  Se solen stige over havet ved Great Dune nær Lewes og en stor blå hejre som flyver fra sumpområder i Bombay Hook Wildlife. Spore historien langs Nanticoke og Creek floder med kaptajn John Smith Reenactment Voyage.
  Læs mere om 'Delaware - Introduktion'
 • District of Columbia - Introduktion


  Det er svært at tro det, men den jord, Washington, DC’s elegante National Mall og dets anselig bygninger står på var engang en sump. George Washington oprettede dette særlige distrikt som en slagt føderal magthjul med det formål at undgå problemet med oprettelse af hovedstaden i en enkelt stat.
  Læs mere om 'District of Columbia - Introduktion'
 • Florida - Introduktion


  Florida er et af de mest populære turistmål i verden med besøgende fra hele verden til 'Sunshine staten' i søgning af sjov, sol og spænding. Walt Disney World, Magic Kingdom Park og Busch Gardens er blot nogle få af de ikke-naturbestemte seværdigheder, som staten er berømt for. Orlando Floridas ansigt som de fleste mennesker kender, med sit enorme antal af temaparker, film studier, vand parker og underholdnings faciliteter.
  Læs mere om 'Florida - Introduktion'
 • Georgia - Introduktion


  Besøgende kan rejse gennem bjerge og skovklædte bjergskråninger med huler i nord, gårde og plantager i syd, den mystiske, lavtliggende Okefenokee Swamp i sydøst, og en Atlanterhavskyst af tidevands moser.
  Læs mere om 'Georgia - Introduktion'
 • Hawaii - Introduktion


  Øgruppen Hawaii ligger 3860km (2400 miles) fra fastlandet USA, der består af 132 øer og atoller. Staten Hawaii består af otte øer, hvoraf syv er beboede og seks tillader besøgende. Honolulu, hovedstaden, er beliggende på den sydlige kyst af Oahu, den mest besøgte ø, men Hawaii er den største ø. Oahu har to diagonale bjergkæder (Waianae og Koolau), med mange smukke vandfald. Hawaii er dækket af macadamia frugtplantager, ananas, sukkerrør og kaffe plantager.
  Læs mere om 'Hawaii - Introduktion'
 • Idaho - Introduktion


  Mange mennesker kender ikke meget om Idaho undtagen 'berømte kartofler'. Idaho er en stor stat og støder op til Washington og Oregon i Pacific Northwest.
  Læs mere om 'Idaho - Introduktion'
 • Illinois - Introduktion


  llinois er den 24. største stat i USA. Samme størrelse som England og Wales og omgivet på tre sider af vand. Et besøg her giver en mulighed for at udforske den amerikanske midte, dens småbyer, shoppingcentes, nationalparker, vingårde og legendariske Route 66. Statens nyeste store seværdighed Abraham Lincoln Presidential Library & Museum.
  Læs mere om 'Illinois - Introduktion'
 • Indiana - Introduktion


  Indiana er en amerikansk stat. Statens hovedstad er Indianapolis, der også er den største by. Indiana havde i 2006 ca. 6,3 millioner indbyggere. Indiana blev optaget som USA’s 19. stat den 11. december 1816.
  Læs mere om 'Indiana - Introduktion'
 • Iowa - Introduktion


  Med grænser skabt af de 2 største floder på kontinentet, Missouri og Mississippi, vil Iowa’s rullende landskab præsentere dig for de ægte skatte af 'America.' Smukke highways passerer gennem landsbyer, hvor Old World påvirkninger forbliver kraftig, fejret med farverige festivaler, museer og konservative etniske traditioner. I Iowa’s storbyområder, kan du finde uovertrufne kulturelle faciliteter - teater, symfoni, ballet, museer og forskelligartede kulinariske lækkerier.
  Læs mere om 'Iowa - Introduktion'
 • Kansas - Introduktion


  Det geografiske centrum af USA, Kansas er et stort landbrugsområde, med store områder af landbrugsjord til korn-afgrøder, kvæg og bøfler. Som motorvej tegn minder den rejsende om, "Enhver Kansas landmand brødføder 75 mennesker - og du".
  Læs mere om 'Kansas - Introduktion'
 • Kentucky - Introduktion


  De ni forskellige regioner tilbyder den besøgende en mængde af seværdigheder, kulisser og aktiviteter at vælge mellem. Kentucky’s geografiske mangfoldighed omfatter bjergene i det østlige Appalachians, søerne og floderne i den vestlige del af staten og de rullende bakker i den centrale Kentucky Bluegrass. De er kendt for bourbon og fuldblodsheste, men vi er også kendt for vores smukke statsparker, hvor hver solopgang og solnedgang er en ny erfaring, de unikke festivaler, der fejrer alt fra blueg
  Læs mere om 'Kentucky - Introduktion'
 • Louisiana - Introduktion


  Lyt til jazz i New Orleans. Prøv krydret kogt languster i Lafayette. Fisk fra Toledo Bend. Gå på fugle sightseeing i Kisatchie. Spil blackjack i Shreveport. Alle sanser når deres fulde potentiale i Louisiana. Så begynd at planlægge din tur i dag, og kom for at se, høre, smage, lugte og føle Louisiana for dig selv.
  Læs mere om 'Louisiana - Introduktion'
 • Maine - Introduktion


  Maine er en amerikansk delstat. Statens hovedstad er Augusta, mens Portland er den største by. Staten har 1,3 millioner indbyggere (2006). Maine blev optaget som USA’s 23. stat den 15. marts 1820.
  Læs mere om 'Maine - Introduktion'
 • Massachusetts - Introduktion


  Juleferien står for døren og Massachusetts er et fantastisk sted at være på dette særlige tidspunkt af året. Fra den første Thanksgiving i Plymouth til den næststørste nytårsaftens fest i Boston, det er altsammen her i Massachusetts.
  Læs mere om 'Massachusetts - Introduktion'
 • Michigan - Introduktion


  Staten Michigan er velsignet med rigdomme af uberørt natur: verdens længste ferskvand kystlinje, søer, der har lyst til at blive verdenshave, glitrende strande, miles og miles af kirsebær frugtplantager, strålende solopgange og solnedgange, dagtimernes himmel af det dybeste blå, om natten en himmel spredt med stjerner.
  Læs mere om 'Michigan - Introduktion'
 • Minnesota - Introduktion


  Der er en masse at lære om Minnesota. Her finder du masser af fakta, tal og oplysende dele om statens historie, geografi og klima. Alt fra de forhistoriske helleristninger fundet hele staten til 7.326 kvadrat miles vand findes inden for landets grænser.
  Læs mere om 'Minnesota - Introduktion'
 • Mississippi - Introduktion


  Mississippi kultur og arv er rigere end jorden i Mississippi Delta. Du kan se det i statens museer, historiske huse, borgerkrigs steder og lokaliteter. Du kan også se det afspejlet i påvirkningen af Mississippifloden so den udfolder sig i Civil Rights Movement og i Mississippi’s bidrag til litteratur, kunst og håndværk.
  Læs mere om 'Mississippi - Introduktion'
 • Missouri - Introduktion


  Som "Gateway" til Vesten, er Missouri fyldt med parker, haver og bakker. Delmar Loop underholdnings-distriktet i St. Louis er et trendy tilholdssted på varme sommerdage måneder, og de hundredvis af biografer og restauranter i Branson er en populær destination året rundt. Kendt som en af de bedste sports byer i verden, findes der også et væld af sportsbegivenheder til at deltage i.
  Læs mere om 'Missouri - Introduktion'
 • Montana - Introduktion


  Montana er et sjælden og særligt sted. Big Sky, åbne arealer, majestætiske bjerge og venlige mennesker arbejder sammen på at gøre Montana til 'Treasure state'.
  Læs mere om 'Montana - Introduktion'
 • Nebraska - Introduktion


  Nebraska er en stat i USA. Den ligger på de store sletter øst for Rocky Mountains. Navnet Nebraska stammer fra et chiwere-ord, der betyder 'fladt vand' efter Platte-floden, der løber gennem staten. Engang blev Nebraska omtalt som værende en del af Den Store Amerikanske Ørken, men nu er staten blevet en ledende stat indenfor landbrug.
  Læs mere om 'Nebraska - Introduktion'
 • Nevada - Introduktion


  Nevada er en af de største stater i USA, hvilket betyder at der aldrig mangler oplevelser i ”The Silver State”. Det er et af de få steder, du kan stå på ski i verdensklasse om morgenen, gå på verdensklasse greens om eftermiddagen. Du kan cykle eller gå på Tahoe Rim Trail, styre en kajak på Truckee River gennem downtown Reno, tage en ATV op på Sand Mountain nær Fallon og snescootere i vidt åbent terræn i nærheden af Elko.
  Læs mere om 'Nevada - Introduktion'
 • New Hampshire - Introduktion


  New Hampshire har hundredvis af seværdigheder og aktiviteter, der appellerer til børn og voksne i alle aldre. Hvad enten det er at tage dine børn til børnenes museum eller til New England’s største skateboard park, der opleves som en forlystelsespark, tager deltage i en sportsbegivenhed, opleve et krydstogt, er der mange muligheder for at nyde besøget.
  Læs mere om 'New Hampshire - Introduktion'
 • New Jersey - Introduktion


  Den lillebitte stat New Jersey er ofte overskygget af nabolandet New York City. Men overraskende nok er der mere til New Jersey end grå fabrikker og industriområder. En af statens mest skattede præmier er dets 127 miles (204km) sandstrande langs Atlanterhavskysten, indeholdende mange ferieområder, travle fortove og smukke Kyst byer, der tiltrækker tusinder af turister for at nyde solen, surf og spændingen ved den berømte Jersey Shore.
  Læs mere om 'New Jersey - Introduktion'
 • New Mexico - Introduktion


  New Mexico er kendt for sine kunstsamfund. Statens kunstmuseer har alt fra Kunsthåndværk til glas, skulptur, malerier af Georgia O’Keeffe. Men der er mere at opleve i New Mexico museer end kunst. Her kan besøgende finde noget særligt i hvert amt i staten. Parker, museer, messer, festival, og ture holdes året rundt i hele New Mexico. Smokey Bear Historiske Park i Capitian, National Atomic Museum i Albuquerque, Clovis Depot Model Train Museum og krigens Eagles Museum i Santa Teresa er blot nogle a
  Læs mere om 'New Mexico - Introduktion'
 • New York - Introduktion


  Der er kun en New York City. Ingen andre amerikanske metropoler kommer tæt på det i form af befolkning, mangfoldighed af kultur, underholdning, forretning og handel. Men inden for en dagsrejse, kan besøgende finde fine strande, rolige, skovklædte bjerge, smukke små byer, og masser af historisk sightseeing.
  Læs mere om 'New York - Introduktion'
 • North Carolina - Introduktion


  Livlige dage, blå himmel, og ”Southern Hospitality” finder du i North Carolina. Naturlige seværdigheder i North Carolina spænder fra sandstrande af lavtliggende Outer Banks i øst til høje bjergkæder i vest. Omgivet af 480km (300 miles) af strande, øer og fjorde, er North Carolina kyst kendt for sit fiskeri, sejlads og andre rekreative muligheder.
  Læs mere om 'North Carolina - Introduktion'
 • North Dakota - Introduktion


  North Dakota, en af de største landbrugs stater i USA, er kendt for sine kulisser og Old West arv. Besøgende kan nyde den Old West erfaring og samle sporet op på nogle af USA’s største legender, som Lewis og Clark, Sakakawea, Theodore Roosevelt, Custer og Sitting Bull. Disse ”Northern Plains” så jagt på indfødte kulturer, når skindhandlere og opdagelsesrejsende åbnede ruter vest til Stillehavet.
  Læs mere om 'North Dakota - Introduktion'
 • Ohio - Introduktion


  Ohio, fødested for otte amerikanske præsidenter, er beliggende i hjertet af Midtvesten. De sandede kyster Lake Erie udgør statens nordlige grænse og den lange og snoede Ohio River markerer den sydlige grænse.
  Læs mere om 'Ohio - Introduktion'
 • Oklahoma - Introduktion


  Klar til at udforske den store stat Oklahoma? Uanset om du har syv dage eller bare to, vil følgende ruter bidrage til at vejlede dig i planlægningen af en sjov tur til nogle af Oklahoma’s bedste destinationer.
  Læs mere om 'Oklahoma - Introduktion'
 • Oregon - Introduktion


  Som delstat byder Oregon på naturskønne områder og kombinerer historiske byer, søvnige fisker landsbyer, skisportssteder og vingårde. Landskabet er rigt med mangfoldighed fra sin næsten 644km (400 miles) spektakulære kystlinje og bjerge, søer, floder, vandløb, ørkener og skove.
  Læs mere om 'Oregon - Introduktion'
 • Pennsylvania - Introduktion


  Pennsylvania er en region, dyppet i farverig historie. Det begyndte som det ’Hellige Experiment’ af Quaker aktivist William Penn, Jr. Baseret et charter, som kong Charles II udstedte for at udvikle en koloni i den nye verden, valgte Penn en frodig træbevokset del af landet, hvor han aflagde ed på at byde velkommen enhver, der troede på Gud. Mindre end et århundrede senere, underskrev landets Fædre erklæring om uafhængighed og forfatningen i Independence Hall i Philadelphia - nu en af de største
  Læs mere om 'Pennsylvania - Introduktion'
 • Rohde Island - Introduktion


  Selv om det kun tager 45 minutter at køre fra den ene ende af Rhode Island til den anden (den mindste stat i Unionen) tilbyder den mere end 640km (400 miles) kyststrækning, brede sandstrande, parker, byer og et væld af historiske seværdigheder. Det var også den første stat til at erklære uafhængighed fra Storbritannien den 4. maj 1776 og den første, der vedtog love mod slaveri i 1774.
  Læs mere om 'Rohde Island - Introduktion'
 • South Carolina - Introduktion


  South Carolina’s naturskønne område strækker sig fra de rullende bakker fra Upcountry til skinnende søer i Midlands og den brede, hvide sandstrande på den 320km (200 miles) lange Atlanterhavskyst. Staten har en rig historie dokumenteret af attraktive plantager og den nordvestlige del af staten, hvor voldsomme kampe blev kæmpet under borgerkrigen. Charleston, beliggende på kysten, er et populært turistmål og stedet for den første permanente engelske koloni.
  Læs mere om 'South Carolina - Introduktion'
 • South Dakota - Introduktion


  Plantet i hjertet af USA, er Mount Rushmore staten et tilbud med uberørt natur i overflod, store strækninger af frugtbare græsarealer og tidlige pioner byer. Nær den østlige grænse, finder du Sioux Falls som er den største by i regionen, og kan prale med sin navnebror, vandfaldet. På den modsatte side af staten er Rapid City gateway til Black Hills, med bjerge, grotter, skove og søer.
  Læs mere om 'South Dakota - Introduktion'
 • Tennesee - Introduktion


  Tennesee ligger i den sydøstlige region i USA, og har som den eneste stat grænser mod otte andre stater. Tennessee har altid været en smeltedigel af musikalske stilarter. Fra de østlige bjerge kom Appalachian folkemusik, sange og bluegrass, mens meget andet musik blomstrede i Nashville. Gospel, blues, rockabilly, og i sidste ende, rock ’n’ roll, stammer alle fra Mississippi bælte.
  Læs mere om 'Tennesee - Introduktion'
 • Texas - Introduktion


  Texas, "Lone Star State", er den næststørste stat i USA. Oprindelig skabt af Spanien, senere Frankrig og Mexico, fik staten endelig sin uafhængighed i 1836. Texas grænser til Mexico langs Rio Grande og omfatter store bjergkæder og kløfter mod vest, søer og pinjeskove mod øst, og brede vidder mod nord. Mod syd er Mexicanske Golf ensbetydende med strande og de lavtliggende sletter. Kuperede bakkelandskab og klare naturlige kilder er i den centrale del.
  Læs mere om 'Texas - Introduktion'
 • Utah - Introduktion


  Utah's attraktioner omfatter kløfterne, farverige byer og betagende nationalparker. Salt Lake City er verdens centrum for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Utah, omgivet af ”Wasatch Mountains”, kan prale af historiske bygninger, kirker, museer, udstillinger, videnskab og kunstfestivaler.
  Læs mere om 'Utah - Introduktion'
 • Vermont - Introduktion


  Vermont er kendt som "Green Mountain" staten. Hovedstaden er Montpelier og den største by i Vermont er Burlington. Vermont er den eneste New England-stat uden kystlinje tilAtlanterhavet, men den er meget berømt for sine ”Green Mountains” i vest og Lake Champlain i nordvest.
  Læs mere om 'Vermont - Introduktion'
 • Virginia - Introduktion


  Virginia strækker sig fra Atlanterhavet til Blue Ridge og Allegheny-bjergene. Det er en af USA`s mest historiske og naturskønne stater. Med bil kan du køre ad veje, der forbinder mere end 250 borgerkrig steder på tværs af Virginia. Richmond, hovedstaden i Sydstaterne under i borgerkrig, har mange smukke gamle bygninger og kulturelle muligheder. Williamsburg, Yorktown og Jamestown (fødestedet for USA) udgør de tre punkter i ”Colonial Virginia’s” historiske trekant i statens sydøstlige hjørne.
  Læs mere om 'Virginia - Introduktion'
 • Washington State - Introduktion


  Washington state, der grænser op til Canada og Stillehavet, byder på nogle af nationens fineste kulisser til udendørs fritidsaktiviteter. Snake og Columbia floderne løber gennem det østlige Washington før de slutter med at skære en passage gennem Cascades, den nord-sydgående bjergkæde, der dominerer centrum af staten, stigende til 4392m (14411ft) på Mount Rainier.
  Læs mere om 'Washington State - Introduktion'
 • West Virginia - Introduktion


  Omgivet af Appalachians bjergene, har West Virginia en historie af kulminer, fattigdom og fysisk isolation. Men i dag flokkes turister til denne smukke region for at nyde historisk sightseeing, Appalachian musik og håndværk samt en overflod af fritidsprægede aktiviteter, herunder skiløb og anden vintersport, Mountain biking, white water rafting, vandreture og fiskeri.
  Læs mere om 'West Virginia - Introduktion'
 • Wisconsin - Introduktion


  Beliggende i De Store Søers Område i Midtvesten, grænser Wisconsin mod øst ved Lake Michigan, mod vest af den St Croix-floden, og mod nord er den adskilt fra Canada ved Lake Superior. Dette er en smuk stat, med over 15.000 søer og tusindvis af miles af floder og vandløb.
  Læs mere om 'Wisconsin - Introduktion'
 • Wyoming - Introduktion


  Beliggende i hjertet af Rockies, finder du som Wyoming er kendt som 'Cowboy staten” og er hjemsted for 'Buffalo Bill' Cody. Det er den niende-største stat i USA og har den mindste befolkning. Ånden fra det vilde vesten lever i bedste velgående i Wyoming, med sin åbne vidder, robuste landskaber og et betagende sceneri. Geografiske attraktioner omfatter 11 store bjergkæder, græsarealer, græsland, parker, skove, søer og floder.
  Læs mere om 'Wyoming - Introduktion'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk