Hawaii - Introduktion

Øgruppen Hawaii (VIDEO) ligger 3860km (2400 miles) fra fastlandet USA, der består af 132 øer og atoller. Staten Hawaii består af otte øer, hvoraf syv er beboede og seks tillader besøgende. Honolulu, hovedstaden, er beliggende på den sydlige kyst af Oahu, den mest besøgte ø, men Hawaii er den største ø. Oahu har to diagonale bjergkæder (Waianae og Koolau), med mange smukke vandfald. Hawaii er dækket af macadamia frugtplantager, ananas, sukkerrør og kaffe plantager. Øerne har regnskov, grønme flade områder og 13 klimatiske regioner. Med Obama som præsident er øgruppen blevet endnu mere kendt.

Det tropiske paradis på Hawaii er adskilt fra fastlandet ca 3700km (2300 miles), liggende i Stillehavet. Det har en etnisk befolkning og en rig Polynesisk arv.

DA Kaptajn James Cook landede her i det 18. århundrede, havde Oahu været uberørt af Vesten. Den amerikanske flåde erhvervede rettigheder til Pearl Harbor. 7. december 1941 markerede USA's indtræden i Anden Verdenskrig, hvor Japan bombede Pearl Harbor.

Afslapning på Waikiki Beach, Oahu, nok den mest berømte sol og surfer strand i verden. Lær at surfe eller para-sail, ride bølgerne på en surf outrigger eller katamaran, eller blot dase i solen og kig på mennesker i dette tropiske paradis.

Snorkel og foder de tropiske fisk i Hanauma Bay, 10 miles øst for Waikiki.

Besøg Hawaiian Water Adventure Park. Nyd sjov for hele familien. Den 10-hektar (25 acres) water park har vandrutschebaner, en bølge pool, river rafting pool, legeplads, mad, video spil arkade plus en swimming pool, hot tub og bar for voksne.

Svøm med grønne havskildpadder ud for Maui.

Shop eller spis middag på Aloha Tower Marketplace, et attraktiv og moderne Waterfront område i Honolulu. Det er en af de største attraktioner i området, med shopping plazas, restauranter og fortovs entertainere.

Besøg Honolulu Zoo, hjem til over 1.230 pattedyr, fugle og krybdyr. Mød Violet, den kvindelige Orangutang. I nærheden ligger Kapiolani Park, hvor Honolulu Marathon sker årligt. Parken blev oprettet af kong Kalakaua i 1870’erne og er en smuk 202-ha (500 acres) park er opført på statens Historisk bibliotek.

Tag en Whale Watching krydstogt til Lanai fra november til april. Kendt som 'Pineapple Isle', er Lanai det perfekte sted for Hvalsafari, hvor pukkelryg hvaler gøre farvandene omkring øen deres til vinter opdræt og kælvningen grund.

Gå på den barske og smukke Na Pali Coast på Kauai, og udforske ugeneret skove og idylliske sandstrande.

En ø helikopter flyvning er den perfekte måde at se uberørte skove, vandfald og Verdant dale.

Tag på havfiskeri fra Kona kyst Hawaii's Big Island.

Sejl rundt i de tropiske farvande omkring Hawaii på en skippered eller bareboat charter, eller besætningen på en af America's Cup yachts anløbet i Lahaina Harbor, Maui.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

  • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
  • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk