Kansas - Introduktion

Det geografiske centrum af USA, Kansas (VIDEO) er et stort landbrugsområde, med store områder af landbrugsjord til korn-afgrøder, kvæg og bøfler. Som motorvej tegn minder den rejsende om, "Enhver Kansas landmand brødføder 75 mennesker - og du".

Det var gennem Kansas, at familier på vej til Oregon og Santa Fe veje kørte deres vogne mod vest i
jagten på nye hjem, mens cowboys på Chisholm Trail drew store besætninger af Longhorn kvæg nord i søgning af jernbaner. For at tage højde for befolkningsvæksten blev byer som Abilene og Dodge City født, og efterhånden som hvide tvang indianere til at flytte mod vest, udbrød der voldsomme kampe over land. Senere, gav fejder over Kansas's vedligeholdelse af slaveri anledning til udtrykket "Bleeding Kansas".

I dag kan staten prale med mange monumenter fra sin gamle West fortid, såvel som talrige
fritidsaktiviteter center, reservoirer og floder som tilbyder alle former for udendørs forfølgelser. Kansas
har spillet en stor rolle i historien for flyvning, med over 267.000 fly, bygget 1899.

Træd tilbage i tiden til den restaurerede kvægby Dodge City, hvor Shiriffen Bat Masterson og Wyatt Earp blev berømte. Besøg Boot Hill Museum, som genskaber den Boot Hill Kirkegård og Front Street, som de så ud i 1870’erne.

Nyd et show på Dodge City Roundup Rodeo (website: www.visitdodgecity.org), kendt som "Greatest Show in US" afholdes hvert august, udviklet som ProRodeo Tour.

Besøg Eisenhower Center (website: www.dwightdeisenhower.com) i Abilene, der huser Eisenhower families hjem fra 1898 til 1946, samt et museum og bibliotek.

Se det berømte 'fisk inden for en fisk ’fossil på Sternberg Naturhistoriske Museum (website: www.oceansofkansas.com / sternbrg.html) i Hays. Kansas var engang et enorm indre hav, der efterlod store forekomster af kalksten. Betydelige fossiler er blevet afdækket omkring Gove County og er udstillet på Sternberg Museum.

Gå på opdagelse på museer i Wichita, den største by i Kansas, berømt for fly fremstillingen, og hjem til Museerne på River District, som omfatter et kunstmuseum og botanisk have. The Old Cowtown Museum fører besøgende til kvæg dage af 1870’erne med en open-air historie udstilling.

Besøg Kansas's hovedstad, Topeka, der praler af Kansas Museum of History, den Kansas State Capitol, der går helt tilbage til 1866, og Topeka Zoologisk Park.

Stå på det geografiske centrum punkt i hele USA, præget af sten monument 3km (2 miles) nordvest for Libanon på den nordlige grænse af staten. 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

  • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
  • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk