Oregon - Introduktion

Som delstat byder Oregon (VIDEO) på naturskønne områder og kombinerer historiske byer, søvnige
fisker landsbyer, skisportssteder og vingårde. Landskabet er rigt med mangfoldighed fra sin næsten
644km (400 miles) spektakulære kystlinje og bjerge, søer, floder, vandløb, ørkener og skove. Den lave kystlinie løber parallelt med Stillehavet og er skovklædt med gran, gran og Hemlock; faktisk er næsten halvdelen af staten skovklædt. Vejret bevæger sig mod øst fra havet og hele Willamette lavlandet til
robuste Cascade Mountains, som er skyhøje og til den højeste nemlig toppen af Mt Hood, på 3353m (11239ft). Her skaber r kold, fugtig luft lossepladser af kraftige snefald. Øst for Cascades sindes statens landbrug som blomstrer på drier Columbia Plateau.

Oregon’s næsten 363 miles af uberørt, offentlig kystlinje er sammensat af forskelligartet terræn, der skifter fra forrevne klipper til stedsegrønne skove, Sahara-lignende klitter og grænseløse sandstrande. Fra Astoria i nord til Brookings i den sydlige spids kan du følge kystlinjen og nyde det kolde bord af ”One of a kind” seværdigheder herunder mange smukke byer med en tendens til forkyndelse, legendariske fisk og skaldyr, historiske fyrtårne, betagende udsigtspunkter, berømte stat parker. Et overflødighedshorn af gallerier og museer og verdensklasse akvarium. Milde temperaturer, dramatiske landskaber og en bred vifte af rekreative aktiviteter gøre kysten en af statens mest populære regioner.

Mt. Hood og klipper af ærefrygt-inspirerende Columbia River Gorge ser ned på smukke byer, utallige vandfald og Windsurfing farvande. Det ofte fotograferede Mt. Hood er hjemsted for fire ski områder, herunder historiske Timberline Lodge, en klassisk Mountain Lodge, som også tilbyder Nordamerika længste ski sæsonen og Mt. Hood Ski Bowl, der tilbyder landets største natte skiløb område. Afstrømning fra Mt. Hood’s vulkansk skråninger beriger jorden i dalene nedenfor, hvilket gør Hood River Valley en de største frugtavl regioner i Oregon med abrikoser, æbler, blåbær, pærer og selv druer til vinfremstilling og blive til exceptionelle årgange. For dem, der foretrækker de indendørs, historiske vidundere kan også blive opdaget i Troutdale’s Harlow House, The Dalles »Columbia Gorge Discovery Center & Wasco County Historiske Museum.

Ånden i Vesten lever og har det godt i det østlige Oregon, hvor snetoppe ser ned på rullende bakker, komplekse ørkenen landskaber og vilde floder. Det er grunden til betagende skønhed herunder den magiske Painted Hills i nærheden af John Day, den kolossale Steens Mountains (den største kontinentale geologiske forskydning) og dybderne i Hells Canyon, de dybeste flodslugter i Nordamerika. De uudslettelige fodaftryk af Lewis og Clark, Chief Joseph og Oregon Trail pionerer, der boede eller passerede gennem denne region præger områdets kultur og kan fejres på arrangementer herunder Chief Joseph Days, den berømte Pendleton Round-Up og den nationale historiske Oregon Trail Center.

Med 300 solskinsdage om året (lige så mange som Arizona!) Og bjerge af fersk pulversne om vinteren, det store ørken land i Central Oregon er Oregon en idyllisk legeplads for sports-elskere. Styrk din mentale tilstand med en farveskala af muligheder såsom verdenskendt golf på mere end 25 unikke baner, fluefiskeri på over 150 floder og søer, og udendørs eventyr herunder vandreture, klippe klatring på Smith Rock og en overflod af sne sport på Mt Bachelor. Og hvad mere er, at regionen kan prale med et lige så imponerende udvalg af restauranter og bryggerier, et pulserende natteliv, unikke indlogering og en voksende kunst scene.

En travl teater-by (Ashland) byder på den Tony Award-vindende Oregon Shakespeare Festival, landets dybeste sø, Crater Lake, i Oregon Caves National Monument byder på verdensklasse fiskeri og rafting floder, året rundt, golf, bjerge for skiløb, cykling og vandresko. Disse udgør de mange stykker af maleriske Southern Oregon. Nyd chokoladen på Ashland Chokolade Festival, smag verdensberømte Artisan oste på Rogue-Creamery, og udforske Bjerge af god vin og fine restauranter. Regionen er hjemsted for snesevis af museer, herunder Favel Museum og Southern Oregon History Center, og et væld af kunstgallerier, teatre og antik arkader.

Willamette Valley er kernen i Oregon’s landbrug. I løbet af foråret og sommerens vækstsæsoner, er vejene fyldt med landbrugsprodukter, og landmændenes markeder vises i dalen’s historiske byer. Overdækkede broer lokker bilister til at udforske de mange tilbage veje, og dalen er fladt terræn og med tempereret klima gør det til en favorit for vandrere og cyklister, der også nyder de banede stier i byer som Eugene og Corvallis. Nestled har blandt sine rullende bakker over 200 vingårde der producerer et sammensurium af årgange-Pinot noir, Pinot gris og Riesling blot for at nævne nogle få. Dalen, også kaldet Oregon’s Wine Country, er en af Oregon’s store vindyrkningsområder.

Metropolitan Portland, Rose City, er ikke din sædvanlige standard by. Et sprudlende kunst samfund, snesevis af parker og grønne områder, et livligt centrum, komplet med en udendørs Plaza, der fungerer som EU’s stue og en verdensklasse offentlige transportsystem, er blot få af de grunde, som gør dette en af landets mest dejligste byer.
Oregon er en amerikansk delstat. Statens hovedstad er Salem, mens Portland er den største by. Oregon havde i 2007 3,7 millioner indbyggere. Delstaten ligger ved Stillehavskysten, syd for Washington, nord for Californien og Nevada, mens Idaho ligger mod øst. Oregon er mest kendt for en utrolig naturrighed, hvor de mest kendte områder nok er Crater Lake National Park, hvor Crater Lake har hjemme, en vulkan der eksploderede for ca. 7700 år siden og i dag huser en af verdens dybeste søer, samt Mount Hood der med sine 3,425 m er Oregons højeste bjerg. Oregon blev optaget som USA’s 33. stat 14. februar 1859.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

  • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
  • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk