Australien

 • Australien - Introduktion


  Australien åbner sig for daseferie på nogen af verdens bedste badestrande, skitur i bjergene, trekkingtur i ørken og bjerge, på opdagelse af vilde dyr og planter i bushen, fest og farver på den skønne guldkyst. Mulighederne er ubegrænsede i landet down under.
  Læs mere om 'Australien - Introduktion'
 • Brisbane - Introduktion


  Brisbane er den perfekte base for udflugter i det sydøstlige Queensland og en mellemstation mellem Sydney og Cairns. Millionbyen Brisbane, der ligger på bredderne af den snoede Brisbane River, er charmerende med sit behagelige klima, sin provinsstemning og spændende parker. Flere broer og færger forbinder centrum i Brisbane med flodens modsatte bred. Her finder du South Bank, der er opført som et forlystelsesområde og grønt åndehul i byens hjerte.
  Læs mere om 'Brisbane - Introduktion'
 • Melbourne - Introduktion


  Melbourne er centrum for mode og kultur samt hjemby for tennisturneringen Australian Open, det australske Formel 1 og australsk fodbold – en krydsning mellem rugby og fodbold. Melbourne er også en god base for ture ud i delstaten Victoria, hvor de fleste attraktioner ligger inden for en radius af 300-400 km. Omkring centrum ligger der en række smågader med gode og hyggelige restauranter, fx i Hardware Lane og Flinders Lane.
  Læs mere om 'Melbourne - Introduktion'
 • Perth - Introduktion


  I Perth kan du opleve at tilfældige folk hilser på hinanden på gaden. Det er blot en blandt mange charmerende facetter ved denne storby, der tror, den er en provinsby. Selve Perth byder på en lille håndfuld seværdigheder, en hyggelig atmosfære og så kan du på dagsture nå ud til fx vingårdene i Swan Valley. Blandt skyskrabere i Perth centrum finder du et delstatsgalleri for kunst, et museum, der er lidt af en blandet landhandel og så er der Kings Park, en kæmpepark, der ligger højt i den nordlige
  Læs mere om 'Perth - Introduktion'
 • Sydney - Introduktion


  Sydney har et enormt udbud af spændende attraktioner eksempelvis operahuset, den dejlige Bondi Beach og verdens største buebro Harbour Bridge. Sydney er dog meget mere end dette, der findes et hav af spændende gallerier, museer og et fantastisk udbud af delikate restauranter og et hektisk men samtidigt hyggeligt natteliv. Fra Palm Beach i nord til Cronulla Beach i syd ligger Sydneys strande ud mod Stillehavet.
  Læs mere om 'Sydney - Introduktion'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk