Syd og mellem amerika

 • Argentina


  Argentina er stedet hvor alt kan opleves, fra pingvinbesøg i det sydlige til Iguasu vandfaldet i nord. Ind imellem findes der ikke den rejsetype, der ikke kan opleves. Ridning på pampassen kan afløses af hiking i bjergene og samtidig har Argentina verdens bedste bøffer.
  Læs mere om 'Argentina'
 • Brasilien


  Brasilien er Salsalandet, hvor den mest kendte oplevelse er Karnevalet i Rio de Janeiro i februar. Festfyrværkeri af farver, musik og dans er bare en fantastisk oplevelse. Hertil kommer hele den nordlige del med Amazonas området som det mest kendte, men det er ikke alle, der ved at kæmpefarme med kvægdrift findes. Disse farme kan man opleve og bo på. Alle kender Copacabana strandene, men der er mange andre smukke strande langs kysten.
  Læs mere om 'Brasilien'
 • Chile


  Chile er et perfekt land at rejse i, da der er et hav af muligheder for naturoplevelser. De mange nationalparkerne fra nord til syd, Påskeøen udfor Chiles kyst, oser af mystik og indbyder til udforskning, en tur over Andes-bjergene til Argentina taler for sig selv og folk i hele landet er meget gæstfri, hvilket gør opholdet endnu mere uforglemmeligt. Chile er måske et af de længste lande i verdenen. Omkring 4000 km langt og 180 km bredt.
  Læs mere om 'Chile'
 • Cuba


  Cuba er sukker, rom, badestrande og gamle amerikanske biler fra 60erne og stadig kører. Cuba er også venlige og smilende mennesker og masser af rytme. Du kan lære at danse Salsa, spise fantastisk mad og gå ture på Havana`s havnefront og i det hele taget slappe af på de smukke badestrande.
  Læs mere om 'Cuba'
 • Mexico


  Mexico er landet man aldrig bliver træt af at besøge! Her findes farverige mennesker og varme kulinariske oplevelser. De kridhvide strande er omgivet af et indigoblåt hav, og her venter dykning og storslåede naturoplevelser. Hertil kommer et velsmagende køkken og du har alle ingredienserne til din bedste ferie. Den smukke natur giver Mexicos kulturskatte en ekstra dimension. Man rejser gennem ørken, frodige bakkesletter, blomstrende enge til de dybe regnskove og de storslåede ruiner.
  Læs mere om 'Mexico'
 • Peru


  Peru var de gamle inkaers højborg, hvorfra hele Sydamerika blev styret. Derfor kan man ikke undgå at træde i de gamle inkaers fodspor, når man rejser til Peru. Landet syder af mysterier og historier fra gamle tider. Alene navnet Peru giver næring til fantasien. Tænk på alle historierne om Inkaerne og al guldet, som spanierne stjal og fragtede til Europa. På en eventyrrejse, opleves alle højdepunkterne i Peru. Hovedstaden Lima. Amazon junglen, Titicaca søen, Cusco, Inkastien med Inka byen Machu P
  Læs mere om 'Peru'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk