• Menu
  • Menu

De Kanariske Øer

De Kanariske Øer byder på flere unikke forretningsmuligheder, især for iværksættere og fjernarbejdere, der ønsker at nyde et smukt miljø og fordelagtige skatteforhold.

Skatteincitamenter og særlige zoner
Den Kanariske Øers Special Zone (ZEC) tilbyder betydelige skattefordele for virksomheder. Virksomheder kan drage fordel af en lav selskabsskat på 4%, sammenlignet med den almindelige 25% i Spanien, samt en moms på kun 7%. For at kvalificere sig skal virksomheder investere et minimumsbeløb og ansætte lokale medarbejdere. Den særlige zone fokuserer på innovative virksomheder, prioriterede sektorer som audiovisuelle eller teknologi, og arbejdsintensive aktiviteter​ (Nomad Tax)​.

Teknologi og innovation
De Kanariske Øer har et voksende tech- og startup-økosystem, understøttet af initiativer som UNWTO Tourism Tech Adventures-konkurrencen, der fremmer innovative løsninger til turistindustrien​ (UNWTO)​. Regionen tilbyder også en lav selskabsskat på 4%, hvilket er attraktivt for tech-startups og andre innovative virksomheder​ (canaryislandshub)​.

Turisme og gæstfrihed
Turisme er en stor industri på De Kanariske Øer, og der er flere muligheder for virksomheder i denne sektor. Du kan udforske virksomheder som katamaran- og yachtudflugter, vandsport eller unikke overnatningssteder​ (SMERGERS)​.

Landbrug
Landbrug giver også unikke muligheder. Det frugtbare land og det gunstige klima gør De Kanariske Øer ideelle til landbrugsvirksomheder, såsom svampedyrkning, der har potentiale på tværs af øerne og i Europa​ (SMERGERS)​.

Fjernarbejde
For fjernarbejdere tilbyder De Kanariske Øer en fantastisk livsstil og talrige coworking-spaces. Regionen promoverer sig aktivt som et fjernarbejdscenter, med muligheder for digital nomad-visa og støttende infrastruktur​ (Nomad Offshore Academy)​.

Filmmaking og Audiovisuel
De Kanariske Øer er blevet en attraktiv destination for filmskabere, med incitamenter til filmproduktion og en række unikke landskaber​ (canaryislandshub)​.

Robotik og Innovation
Hvis du er interesseret i innovation, er en unik forretningsidé en autonom malerobot, der kan male et rum hurtigt og effektivt. Sådanne innovative projekter har potentiale i regionen, især inden for robotiksektoren​ (SMERGERS)​.

Med sin strategiske beliggenhed, erhvervsvenlige miljø og livlige livsstil tilbyder De Kanariske Øer mange muligheder for unikke forretningsforetagender og investeringer.

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *