Canada

 • Canada - Introduktion


  Canada har mere end 100 nationalparker og historiske steder og mindesmærker for at give hæder til mennesker, steder og begivenheder, som har spillet en rolle i landets historie. 37 nationalparker er spredt ud over landet, fx Banff, som ligger på de østlige bjergsider af Albertas Rockybjerge. Overalt i Canada er det muligt at vandre. Der er forskellige sværhedsgrader så enhver gruppe kan være med på sit niveau.
  Læs mere om 'Canada - Introduktion'
 • Calgary - Introduktion


  Calgary er en by i Canada og har godt en mil. indbyggere. Byen ligger i den sydlige del af provinsen Alberta. Økonomien er baseret på olie, landbrug og teknologi. Calgary blev verdensberømt da byen var vært for vinter OL i 1988. Klimaet i Calgary meget koldt om vinteren og varmt om sommeren. Som en del af byens cowboykultur fejres der ’Calgary Stampede’ hvert år i to uger med rodeo.
  Læs mere om 'Calgary - Introduktion'
 • Montreal - Introduktion


  Montreal er en by i Canada. Byen er Quebecs største by med 3.607.000 indbyggere (2004) og er Canadas næststørste by. Montreal er også den næststørste franskstalende by i verden efter Paris. Montreal ligger i det sydvestlige Quebec, ca. 200 km sydvest for provinsens hovedstad Québec og 150 km øst for Ottawa, Canadas hovedstad.
  Læs mere om 'Montreal - Introduktion'
 • Toronto - Introduktion


  Toronto er Canadas hovedstad. Med 5.600.000 indbyggere i stortoronto, er byen Canadas største og Nordamerikas femtestørste. Byen er samtidig et af de vigtigste finans- og handelscentre i Canada og Nordamerika. Toronto er hjemstedet for mere end 80 etniske grupper og mere end 100 forskellige sprog. Dette gør Toronto til en af de mest multikulturelle byer i verden.
  Læs mere om 'Toronto - Introduktion'
 • Vancouver - Introduktion


  Vancouver er en by i provinsen Britisk Columbia i Canada med godt en halv mil. indbyggere. Det er en af verdens smukkeste byer, omgivet af Georgia Strædet på den ene side og storslåede bjerge på den anden. Her i det vestligste Canada er klimaet behageligt med varme somre og milde vintre. Vancouver er porten til Asien og der er mange emigranter her såvel fra Sydøstasien, især Kina og Hongkong, som fra resten af verden. Byens centrum er koncentrere
  Læs mere om 'Vancouver - Introduktion'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk