Kina

 • Kina - Introduktion


  Riget i Midten oplever i disse år en kæmpe vækst på mange felter herunder et stigende antal turister. Med en størrelse, der dækker alle former for klima og en kultur historie, der går tusindvis af år tilbage i tiden er der ganske simpelt hen noget for alle. Alle steder er byggerier og forbedring af infrastruktur i fuld gang med at gøre rejser rundt i landet let og ubesværet.
  Læs mere om 'Kina - Introduktion'
 • Beijing - Introduktion


  Beijing har været Kina’s hovedstad siden 1272, da den Mongolske hersker Kublai Khan etablerede sin base her. Beijing er i øjeblikket en af de hurtigst voksende moderne byer, med en imponerende skyline af glas og stål. De traditionelle ’hutongbebyggelser’ viger for skyhøje skyskrabere en masse med store hoteller, indkøbspaladser og stormagasiner. Det oprindelige gadebillede med myriader af cyklister, som trampede frem med flittig brug af cykelklokken, er blevet afløst af busser, taxaer, personbil
  Læs mere om 'Beijing - Introduktion'
 • Hong Kong - Introduktion


  Hongkong, på pinyin Xianggang, er en speciel administrativ region ved det Østkinesiske Hav i det sydlige Kina med grænse til den kinesiske provins Guangdong. Hongkong består af en større halvø, som kaldes New Territories, og selve øen Hongkong. Byen Hongkong ligger på Hongkongøens nordside og odden Kowloon på New Territories’ sydkyst nord for Victoria Harbour, som adskiller Hongkongøen og New Territories.
  Læs mere om 'Hong Kong - Introduktion'
 • Shanghai - Introduktion


  At komme til Shanghai er en både mærkelig og fantastisk oplevelse. Her træder man direkte ind i fremtiden og får en fornemmelse af både Tokyo og Manhattan. Shanghai er et af verdens ”hotteste” steder netop nu, og byen vokser hurtigt. Næsten hver dag ser du silhuetten af en ny, futuristisk designet ”skraber” som rejser sig mod skyerne. Og som turist er det vigtigt at man skaffer sig et bykort, der er så nyt som muligt, hvis man skal være sikker på at kunne finde vej.
  Læs mere om 'Shanghai - Introduktion'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk