Frankrig

 • Frankrig - Introduktion


  Frankrig er meget mere end mad og vin. Følg i sporene af Vinci mysteriet og tempelridderne. I Rennes le Chateau findes ikke alene den sorte Maria, men hele områder oser af historie. Paris er stedet for en forårstur og Louvre er altid et besøg værd. Indkøb, opera, mad og museer gør det svært at nøjes med mindre end en uge, men heldigvis er det blevet så billigt at flyve, at man kan rejse flere gange om året.
  Læs mere om 'Frankrig - Introduktion'
 • Paris - Introduktion


  Paris behøver formentlig ikke megen introduktion - hvem har ikke hørt om denne byernes egen by. Hvis man skal opleve byernes egen by er et besøg ikke nok, her er så mange seværdigheder samlet på et sted at det næsten kommer til at virke helt uoverskueligt.
  Læs mere om 'Paris - Introduktion'
 • Nice - Introduktion


  Nice er en af de mest fashionable byer på den franske riviera der hedder Côte d’Azur. Slå et smut ned ad Promenade des Anglais og se om du kan spotte en berømthed eller to. Når du bliver træt af at se på de unge, de rige og de smukke og sulten melder sig , så træk væk fra Promenade des Anglais og find dig et spisested i sidegaderne , her kan de fleste betale sig fra et måltid mad.
  Læs mere om 'Nice - Introduktion'
 • Strasbourg - Introduktion


  De fleste kender vel Strasbourg fra nyhederne når man flytter Circus Union fra Bruxelles til Strasbourg og så tilbage igen. Så kan man sige at man har været der og retfærdiggøre byggeriet af enorme EU institutioner. Bortset fra EU pingerne der slår deres folder i Strasbourg, har mange turister opdaget at Strasbourg så absolut hører til blandt europas mest seværdige byer.
  Læs mere om 'Strasbourg - Introduktion'
 • Lyon - Introduktion


  Lyon er hovedbyen i Rhone regionen med ca 500.000 indbyggere. Hvis du f.eks. er i Paris, er det ingen sag at besøge Lyon. TGV toget forbinder de 2 byer på ca 2 timer. Byen har en lang historie netop på grund af den strategiske beliggenhed ved Rhone og Saone floderne. Allerede Julius Cæsar gjorde stedet til hovedlejr på grund af beliggenheden.
  Læs mere om 'Lyon - Introduktion'
 • Grenoble - Introduktion


  Grenoble hører til blandt de kendte og populære byer, nogle går så vidt til at kalde Grenoble for Alpernes turisthovedstad. Når den er så populær blandt turister skyldes det især byens fantastisk smukke beliggenhed.
  Læs mere om 'Grenoble - Introduktion'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk