Tyskland

 • Tyskland - Introduktion


  2006 var året hvor en række tyske byer havde jubilæum, bl.a. Halle 1200 år, Coburg 950 år og Dresden 800 år. Det var Mozartåret i Augsburg. Overalt i Tyskland findes der skønne ferieområder, gastronomi, wellness, shopping og ferieruter. Gå på opdagelse, oplev nye ting, slap af. Pulserende byer med arkitektoniske highlights, fantastiske shoppingkvarterer og spændende natteliv.
  Læs mere om 'Tyskland - Introduktion'
 • Berlin - Introduktion


  I Berlin lever man hele året , byen er Europas gamle og nye metropol og i disse år bygger man på livet løs i denne spændende 3,5 millioners by. Der er et rigt udbud af muligheder for spændende oplevelser næsten uanset hvad man har lyst til, opera og operetter, museer, cafeliv, diskoteker, indkøb, slentreture, koncerter, gademusikanter og man kunne blive ved.
  Læs mere om 'Berlin - Introduktion'
 • Bremen - Introduktion


  Rådhuset med Roland-statuen, der er del af UNESCO-verdenskulturarven, Weserpromenaden Schlachte, bydelen Schnoor – den historiske hansestad lever i kraft af kontraster, for den har nu også i over halvfems år været videnskabscentrum. Skibsbyggeri, flykonstruktion, rumstationer og rakettrin har resulteret i en stor teknisk succes.
  Læs mere om 'Bremen - Introduktion'
 • Frankfurt - Introduktion


  Tilnavnet Mainhattan har Frankfurt fået på grund af sine over 80 banktårne og højhuse, som f.eks. det 256,5 m høje tårn på messeområdet. Ganske få gader derfra kan man se det historiske Frankfurt med Paulskirche, domkirken Kaiserdom og det gamle rådhus Römer. Traditionelle knejper, hvor der skænkes æblevin, og en spadseretur langs Main forsøder aftenen efter messen.
  Læs mere om 'Frankfurt - Introduktion'
 • Hamburg - Introduktion


  Hamborg er Tysklands næststørste metropol. Hamborg har duften af verdensby, takket være købmandspalæerne og pragtpromenaderne, internationale musicals, shoppingpassager og det kendte kvarter St. Pauli. Helt ind mellem pakhusene og på kanalerner kan man mærke en snert af det fjerne.
  Læs mere om 'Hamburg - Introduktion'
 • Lübeck - Introduktion


  Den rige fortid er allestedsnærværende i Hansestaden Lübeck. Den gamle bydel, som er omgivet af vand, kan fremvise 1000 års levende historie og er et imponerende billede på middelalderlig murstensgotik. Hele den gamle bydel, skueplads for romanen 'Buddenbrooks' af Thomas Mann, er erklæret for en del af UNESCOs verdenskulturarv og er fredet.
  Læs mere om 'Lübeck - Introduktion'
 • München - Introduktion


  Bayern har 750 ølbryggerier, og det meste af deres produktion synes at blive konsumeret i hovedstaden München. Alene ved den årlige Oktoberfest drikkes over 6 mio. liter øl. Der spises også godt i München. Kig bare ind omkring det daglige viktualiemarked, hvor man kan forkøbe sig i alt til maven: Fisk, kød, grøntsager, frugt og krydderier.
  Læs mere om 'München - Introduktion'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk