• Menu
  • Menu

Wisconsin

Beliggende i De Store Søers Område i Midtvesten, grænser Wisconsin mod øst ved Lake Michigan, mod vest af den St Croix-floden, og mod nord er den adskilt fra Canada ved Lake Superior. Dette er en smuk stat, med over 15.000 søer og tusindvis af miles af floder og vandløb. Med huler, søer, bjerge og bakker finder du noget sjovt at gøre, uanset hvad din naturskridt måtte være. Og masser af åbent rum betyder en overflod af skjulte vandrestier med skaldede ørneobservationer i massevis.

Hvorfor gøre forretninger i Wisconsin og hvad er mulighederne?

Wisconsin kan være en attraktiv destination for virksomheder af flere årsager. Her er nogle af de muligheder, som Wisconsin kan tilbyde:

  1. Fremstillingssektor: Wisconsin er kendt for sin fremstillingssektor, og mange virksomheder er involveret i produktion af alt fra biler og fly til papir og fødevarer. Dette giver muligheder for virksomheder, der ønsker at engagere sig i disse sektorer.
  2. Uddannelse: Wisconsin har en stærk uddannelsessektor, med flere universiteter og højskoler, som tilbyder uddannelser i alt fra teknologi og ingeniørfag til økonomi og ledelse. Dette betyder, at virksomheder har adgang til en talentfuld arbejdsstyrke og muligheder for samarbejde med forskningsinstitutioner.
  3. Teknologi: Wisconsin har også en voksende teknologisektor, især inden for softwareudvikling og sundhedssektoren. Der er også et voksende antal startups, der får støtte fra en række lokale organisationer og inkubatorer.
  4. Landbrug: Landbrug er en af de største industrier i Wisconsin, og virksomheder, der er involveret i agribusiness, fødevareproduktion og relaterede områder, kan finde mange muligheder her.
  5. Turisme: Wisconsin har også en stærk turistindustri, især på grund af de mange søer, floder og skovområder i staten. Der er også muligheder for virksomheder, der ønsker at engagere sig i turistsektoren, herunder hoteller, restauranter og rejsearrangører.

Alt i alt kan Wisconsin være en attraktiv destination for virksomheder, der ønsker at drage fordel af de muligheder, som fremstillingssektoren, uddannelsessektoren, teknologisektoren, landbrugssektoren, turistindustrien og andre sektorer tilbyder. Derudover kan den talentfulde arbejdsstyrke også være med til at tiltrække virksomheder til staten.

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *