• Menu
  • Menu

Lær at sige nej!

For nylig læste jeg en bog skrevet af et hold kvinder. “Lær at sige nej” er en selvhjælpsbog skrevet af en anerkendt forfatter på området. Bogen er designet til at hjælpe læserne med at udvikle deres evne til at sige nej på en sund og effektiv måde.

For nylig læste jeg en bog skrevet af et hold kvinder. “Lær at sige nej” er en selvhjælpsbog skrevet af en anerkendt forfatter på området. Bogen er designet til at hjælpe læserne med at udvikle deres evne til at sige nej på en sund og effektiv måde.

Bogens indhold er struktureret på en sådan måde, at den først forklarer vigtigheden af at kunne sige nej og de potentielle konsekvenser af ikke at sætte grænser i ens liv. Herefter introducerer bogen en række konkrete værktøjer og strategier, som læserne kan bruge til at lære at sige nej på en konstruktiv måde.

Bogen dækker forskellige situationer, hvor det kan være svært at sige nej, både på arbejdspladsen, i personlige relationer og i sociale sammenhænge. Den giver praktiske eksempler og scenarier for at illustrere de udfordringer, man kan støde på, og giver derefter råd om, hvordan man bedst kan tackle disse situationer.

Forfatteren af bogen kombinerer sin ekspertise inden for psykologi og kommunikation for at give læserne en helhedsorienteret tilgang til at lære at sige nej. Bogen opfordrer til selvrefleksion og indeholder også øvelser, der kan hjælpe læserne med at praktisere og implementere de lærte principper i deres daglige liv.

“Lær at sige nej” er en inspirerende og oplysende bog, der kan hjælpe læserne med at opbygge deres selvværd, etablere sunde grænser og forbedre deres kommunikationsevner. Den er velegnet til alle, der ønsker at styrke deres evne til at sige nej og tage kontrol over deres eget liv.

I slutningen af bogen skriver de om dokumentation af tabt tid til ikke-fremmende arbejde eller fastlæggelse af værdien af ikke-fremmende arbejde, som i de fleste tilfælde skaber værdi for virksomheden. Jeg har tænkt på, hvordan man kan gøre dette, og jeg vil gerne pege på en app, der kan gøre det. Det er paymoapp (LINK).

Med deres sporingsystem kan du aktivere det, når du starter og når du afslutter enhver opgave, og du kan opbygge en projekt-/opgavestruktur. Når du strukturerer en arbejdsgang, kan du oprette 5 kategorier (opgaver) for ikke-fremmende opgaver, f.eks.

Kategori 1: Huslige opgaver som at lave og servere kaffe, udføre ærinder og rydde op.

Kategori 2: Deltage i grupper, der ikke har fokus på ledelse, selvom de er gode for virksomheden, og som du ikke er interesseret i, f.eks. julefesten.

Kategori 3: Lede projekter, som du måske ender med at ejerskabet for, fordi du er dygtig til det, men som ikke vil føre til forfremmelse.

Kategori 4: Deltage i en gruppe, der arbejder inden for områder, som du virkelig er interesseret i, selvom de ikke er fremmende.

Kategori 5: Deltage i en gruppe eller et projekt, som du er interesseret i, og som på lang sigt vil være fremmende.

Selvfølgelig vil denne struktur variere fra person til person eller fra virksomhed til virksomhed. Dog vil det endelige resultat være, at du får et overblik over, hvordan din tid bliver brugt og dokumenteret.

Paymo kan selvfølgelig håndtere mange andre projekter og opgaver, herunder fakturering. Du kan også fastsætte en pris for de forskellige kategorier og andre projekter.

Hvis du ønsker at lære mere, er du velkommen til at kontakte mig eller besøge HER eller https://www.paymoapp.com/

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *