Rusland

 • Rusland - Introduktion


  Rusland er et land man aldrig bliver færdig med. Det spænder over 10 tidszoner og rummer alle muligheder for oplevelser. berømthederne Moskva og St. Petersburg er bare to byer ud af en lang perlerække af rejsemuligheder, og du kan opleve alt. Badeferie ved Sortehavet, fiskeri og jagt i Ural bjergene, opera eller ballet i Bolsjoj, fantastiske restauranter og madoplevelser og eventyrlige jernbanerejser er blot et lille udpluk af mulighederne i Rusland.
  Læs mere om 'Rusland - Introduktion'
 • Moskva - Introduktion


  Moskva er Ruslands hovedstad og ikke bare Ruslands, men også en af Europas største byer med over 10 mio. indbyggere. Byen er verdenskendt som centrum for tidligere tiders skiftende regimer, men arbejder hårdt på at blive anerkendt som en vestlig sindet storby med de attraktioner og muligheder, dette indebærer. Vi kender det alle fra tv. Billedet af reporteren der står på Den Røde Plads med Vasilij katedralens farvestrålende løgkupler i baggrunden og udsigten til de høje tårne i Kreml-muren.
  Læs mere om 'Moskva - Introduktion'
 • St. Petersborg - Introduktion


  Sankt Petersborg, ”Nordens Venedig” eller ”Østersøens perle” lever op til sit navn som en af Europas smukkeste byer. Byen er samtidig med sine 4,2 mio. indbyggere Østersøens største. Nyd paladserne, museerne, koncertsalene og teatrene. Kanalerne, havnen, restauranterne og de nye caféer. Nyd stemningen når du spadserer ned ad hovedstrøget Nevskij Prospekt... Og har du tid, så besøg den perlerække af sommerpaladser, der findes i omegnen af Sankt Petersborg.
  Læs mere om 'St. Petersborg - Introduktion'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk