Polen

 • Polen - Introduktion


  Som turist i Polen vil I finde det, I søger - ligesom de mange pilgrimsrejsende, der hvert år strømmer til Jasna-Góra klostret i Czestochowa for at beundre billedet af ’den sorte Madonna’, som siges at være malet af evangelisten Lukas. Eller som de entusiastiske guldgravere, der mødes i Zlotoryja i bjergkæden Sudeterne for at deltage i de internationale mesterskaber i guldvaskning.
  Læs mere om 'Polen - Introduktion'
 • Warszawa - Introduktion


  Warszawa har været Polens hovedstad siden 1596, da Sigismund III flyttede hovedstaden fra Kraków. Warszawa ligger ved floden Wisla og har cirka 2 millioner indbyggere. Byen har tidligere været været under preussisk, svensk og tysk kontrol. Polens hovedstad er sæde for den centrale regering og er landets økonomiske, administrative, politiske og kulturelle centrum.
  Læs mere om 'Warszawa - Introduktion'
 • Wroclaw - Introduktion


  Wroclaw er Polens 4. største by og samtidig en af Polens ældste og smukkeste byer. Wroclaw ligger ved Oderfloden, placeret på 12 øer, med 90 broer og 27 gangbroer, derfor bliver byen også kaldt 'Polens Venedig'. I dag byder Wroclaw på et spændende og varieret café- og gadeliv, specielt omkring byens gamle torv, der samtidig er byens smukkeste plads.
  Læs mere om 'Wroclaw - Introduktion'
 • Krakow - Introduktion


  Krakow er Polens tredjestørste by med ca. 740.000 indbyggere og er hovedstad i delstaten Malopolskie. Det er en af landets mest interessante byer. Seværdighederne ligger tæt i Krakow hvis historie går helt tilbage til stenalderen. I nyere historisk tid starter Krakows historie i 1257 hvor byen får sine byrettigheder og samtidig opføres bymuren omkring det der i dag er centrum af Krakow.
  Læs mere om 'Krakow - Introduktion'
 • Gdansk - Introduktion


  Gdansk har i dag ca 470.000 indbyggere. Oprindelig bestod området af 3 byer der nu er vokset sammen til en stor by. Området kaldes på Polsk trojmiasto der betyder de 3 byer, Gdansk, Sopot og Gdynia, hvoraf Gdansk er den største. Gdansk har haft en fantastisk historie. Her startede 2. verdenskrig og her startede værftsarbejderne med Lech Walesa i spidsen opstanden mod det kommunistiske styre.
  Læs mere om 'Gdansk - Introduktion'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk