Norge

 • Norge - Introduktion


  Det er sandt at Norge er langstrakt. 1.750 km fra syd til nord i luftlinie. Sammenlagt er kystlinien 25.148 km og øernes kystlinie 58.133 km – 1 ½ gange rundt om jorden. 430 km bredt fra øst til vest i sydnorge og kun 6,5 km på det smalleste sted langt mod nord. Med omtrent 324.000 km2 er Norge otte gange større end Danmark.
  Læs mere om 'Norge - Introduktion'
 • Oslo - Introduktion


  Oslo er en by fuld af kontraster. På den ene side er det en storby af internationalt format, men samtidig en by med tilbud som man ikke nødvendigvis forbinder med en hovedstad. Byens beliggenhed, mellem fjord og marker, gør den til en spændende friluftsby, og mange af aktiviteterne er knyttet netop til friluftsliv. Oslo byder på ca. 50 museer og en mængde gallerier.
  Læs mere om 'Oslo - Introduktion'
 • Bergen - Introduktion


  Bergen, vestlandets hovedstad, indgangen til fjordriget, har altid noget at byde på, uanset årstiden. Bergen er en international by præget af historie og tradition, en stor by med en småbys charme og atmosfære. Beboerne i Bergen nyder at byde velkommen til deres flotte og mangfoldige by. De er stolte af deres traditioner indenfor søfart, handel og kultur. Byen, med sine 230.000 indbyggere, kryber op over fjeldene, skuer udover vandet og tager dig i sin favn.
  Læs mere om 'Bergen - Introduktion'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk