• Menu
 • Menu

Montana

Montana er et sjældent og særligt sted. Big Sky, åbne arealer, majestætiske bjerge og venlige mennesker arbejder sammen på at gøre Montana til ‘Treasure state’. Montana kaldes Big Sky Country på grund af det faktum, at himlen tilsyneladende fortsætter for evigt. Staten er en af Amerikas sidste grænser, sprængfyldt med betagende natur, en overflod af vilde dyr og uhindret udsigt over ren blå himmel så langt øjet kan se.

Hvorfor gøre forretninger i Montana og hvad er mulighederne?

Montana er en delstat i det vestlige USA med et areal på mere end 380.000 kvadratkilometer og en befolkning på cirka 1 million mennesker. Der er flere grunde til, at man kan overveje at gøre forretninger i Montana:

Skattefordelene: Montana har en af de laveste selskabsskattesatser i USA, hvilket gør det attraktivt for virksomheder at etablere sig i staten. Derudover har Montana også en relativt lav indkomstskattesats for både enkeltpersoner og virksomheder.

Fokus på bæredygtighed: Montana er kendt for sin smukke natur og rigelige naturressourcer. Derfor er der en stor fokus på bæredygtighed og ansvarlig udnyttelse af disse ressourcer. Det betyder, at virksomheder, der er fokuseret på bæredygtig udvikling og produktion, kan finde gode muligheder i Montana.

Tilgængelighed af naturressourcer: Montana er kendt for sin rige naturressourcer, herunder olie, gas, kul, træ, guld, sølv og kobber. Det betyder, at virksomheder, der opererer inden for disse brancher, kan finde gode muligheder i Montana.

God infrastruktur: Montana har en god infrastruktur med flere større byer og vigtige transportveje, herunder jernbaner, motorveje og lufthavne. Det gør det nemt for virksomheder at transportere varer og tjenester ind og ud af staten.

Uddannelsesinstitutioner: Montana har flere højt respekterede uddannelsesinstitutioner, herunder University of Montana og Montana State University. Det betyder, at virksomheder kan finde dygtige medarbejdere med specialiserede færdigheder i Montana.

  De muligheder, som Montana kan tilbyde for virksomheder, afhænger af den specifikke branche og virksomhed. Men med de ovennævnte fordele og et voksende økonomisk klima kan Montana være et godt sted at overveje at etablere en virksomhed eller udvide en eksisterende.

  • Montana Business Quarterly – Et magasin, der dækker økonomiske tendenser og erhvervsliv i Montana, herunder væksten inden for højteknologiske virksomheder.
  • Flathead Beacon – Leverer lokale nyheder og opdateringer fra Flathead Valley i Montana, herunder erhvervsnyheder og miljøspørgsmål.
  • Montana Economic Development Office – Støtter erhvervsudvikling og jobskabelse i staten. Guvernøren har annonceret en række virksomhedsflytninger og -udvidelser, som forventes at skabe nye job i Montana.

  Fortæl om en oplevelse eller del information

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *