• Menu
 • Menu

Ohio

Ohio, fødested for otte amerikanske præsidenter, er beliggende i hjertet af Midtvesten. De sandede kyster Lake Erie udgør statens nordlige grænse og den lange og snoede Ohio River markerer den sydlige grænse. Ohio er en stat med vidunderlige muligheder for rejsende på udkig efter en kosmopolitisk oplevelse, en lille bys tilbagetog eller en fuld flugt til naturen. Cleveland, Cincinnati, Columbus og Dayton tilbyder mange af statens bedste kulturelle attraktioner, gode shopping muligheder og et komplet repertoire af ting at gøre.

Hvorfor gøre forretninger i Ohio og hvad er mulighederne?

Ohio kan være en attraktiv destination for virksomheder af flere årsager. Her er nogle af de muligheder, som Ohio kan tilbyde:

Beliggenhed: Ohio er beliggende i midtvesten af USA og er tæt på mange store byer og markeder, herunder Chicago, Detroit og New York City. Dette gør det til et centralt sted for virksomheder, der ønsker at nå ud til en bred kundebase.

Uddannelse: Ohio har en stærk uddannelsessektor, med flere universiteter og højskoler, som tilbyder uddannelser i alt fra teknologi og ingeniørfag til økonomi og ledelse. Dette betyder, at virksomheder har adgang til en talentfuld arbejdsstyrke og muligheder for samarbejde med forskningsinstitutioner.

Fremstillingssektor: Ohio er kendt for sin fremstillingssektor, og mange virksomheder er involveret i produktion af alt fra biler og fly til elektronik og medicinsk udstyr. Dette giver muligheder for virksomheder, der ønsker at engagere sig i disse sektorer.

Teknologi: Ohio har også en voksende teknologisektor, især inden for softwareudvikling og fintech. Der er også et voksende antal startups, der får støtte fra en række lokale organisationer og inkubatorer.

Skattefordel: Ohio tilbyder også flere skattefordelagtige incitamenter til virksomheder, herunder en lav erhvervsskat, forskellige skattefradrag og kreditprogrammer.

  Alt i alt kan Ohio være en attraktiv destination for virksomheder, der ønsker at drage fordel af de muligheder, som beliggenheden, uddannelsessektoren, fremstillingssektoren, teknologisektoren og andre sektorer tilbyder. Derudover kan de skattefordelagtige incitamenter og den talentfulde arbejdsstyrke også være med til at tiltrække virksomheder til staten.

  • Ohio Secretary of State’s Business Services:
   • Denne portal tilbyder værktøjer og ressourcer for virksomheder, herunder information om at starte, vedligeholde og opløse virksomheder, samt tilmelding til forskellige erhvervslicenser og godkendelser. For mere information, besøg deres hjemmeside.
  • Ohio Small Business Resource Connection:
   • En portal, der tilbyder en omfattende oversigt over ressourcer og services tilgængelige for små virksomheder i Ohio, inklusive særlige tjenester for kvindeejede, mindretalsejede, handicapejede samt militær- eller veteran-ejede virksomheder. Læs mere på Ohio Business Resource Connection.
  • Ohio Development Services Agency:
   • Tilbyder forskellige programmer og ressourcer, der støtter vækst og bæredygtighed for små og mindretalsejede virksomheder. Det inkluderer adgang til små virksomhedslån og træningsprogrammer. Mere information kan findes på deres hjemmeside.
  • Ohio Department of Natural Resources – Media Resources:
   • Dette kontor er central ressource for medier, der søger information eller interviews og tilbyder også hjælp til at opnå visuelle aktiver og andre medieressourcer. For detaljer besøg ODNR Media Resources.

  Fortæl om en oplevelse eller del information

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *