• Menu
  • Menu

Rejs eller ej? Find eller se dit CO2-fodaftryk!

I dag er mindst 3 kontinenter påvirket af klimaændringerne. Fra varmerekorder til stærkere og mere ødelæggende orkaner til tørke og mangel på drikkevand.

Klik HER for at få adgang til et simpelt værktøj, der viser CO2-aftrykket, før du rejser. Jeg er fuldt ud klar over, at rejser ikke kan stoppe af en række årsager, men at se på tallene vil få nogle få til at skifte til andre kommunikationskanaler.

Klimaændringerne er en realitet, og vi er alle nødt til at gøre vores del for at reducere vores CO2-udledning. En af de måder, vi kan gøre det på, er ved at være mere bevidste om vores CO2-fodaftryk, når vi rejser.Det værktøj, jeg har linket til, kan hjælpe dig med at beregne det CO2-fodaftryk, der er forbundet med din rejse. Du kan indtaste de oplysninger om din rejse, såsom destination, transportmiddel og antal passagerer, og værktøjet vil give dig en oversigt over det CO2-fodaftryk, der er forbundet med din rejse.

Når du har set på dit CO2-fodaftryk, kan du træffe en informeret beslutning om, hvorvidt du vil rejse eller ej. Hvis du beslutter dig for at rejse, kan du bruge informationen til at vælge en mere klimavenlig rejseform.


Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *