• Menu
 • Menu

Laos

Det nuværende Laos sporer sin historiske og kulturelle identitet tilbage til kongeriget Lan Xang Hom Khao (Landet med 1 million elefanter under den hvide parasol), der eksisterede i fire århundreder som et af de største kongeriger i Sydøstasien. I dag tilbyder Laos virkelig autentiske oplevelser med venlige og gæstfrie mennesker. Laos er “Urørt natur”, træer dækker 40% af det og har 20 nationale beskyttede områder, der bevarer miljøet og sjældne vilde dyr.
Fra de bølgende bjerge i nord til flod-øerne i syd, er Laos et land med uberørt vidunder og sjælden skønhed. Rig på historie, traditioner, forskellige landskaber og kulturer vil fange din indre opdagelsesrejsende.

Hvorfor gøre forretninger i Laos og hvad er mulighederne?

Laos er et land med et voksende erhvervsklima og en række muligheder for forretningsfolk, der ønsker at investere i landet. Her er nogle af de primære grunde til at gøre forretninger i Laos:

Strategisk beliggenhed: Laos er beliggende i hjertet af Sydøstasien og grænser op til nogle af de største økonomier i regionen, herunder Kina, Vietnam og Thailand. Dette gør det til et strategisk sted at drive forretning og handel med disse lande.

Naturressourcer: Laos har store mængder af naturressourcer, herunder mineraler, skovbrug og vandkraft. Dette har gjort landet til et attraktivt sted for investeringer inden for disse sektorer.

Turisme: Laos er kendt for sin smukke natur og rige kultur, hvilket gør det til et populært turistmål. Der er muligheder for at investere i turismebranchen i landet, herunder hoteller, rejsebureauer og turistattraktioner.

Landbrug: Laos er et af de mest landbrugsdominerede lande i Sydøstasien og producerer en række afgrøder og fødevarer, herunder ris, kaffe og gummi. Der er også muligheder for at investere i opdræt af kvæg og svineproduktion.

Etablering af virksomheder: Laos har taget skridt til at forbedre sit erhvervsklima og tiltrække flere udenlandske investeringer. Der er en række incitamenter, som tilbydes til udenlandske investorer, herunder skattelettelser og muligheder for at få statsstøtte.

  Nogle af de vigtigste sektorer at overveje at investere i Laos er energi, minedrift, turisme, landbrug og byggeri. Det er vigtigt at have en god forståelse af kultur og forretningspraksis i Laos, før man begynder at gøre forretninger i landet. Det kan også være nyttigt at få hjælp fra lokale partnere eller rådgivere for at navigere i de komplekse regler og forhold i landet.

  • Udenrigsministeriet: Bæredygtig vækst
   Udenrigsministeriet fremmer bæredygtig vækst og udvikling i udviklingslande, herunder Laos. Partnerskaber og investeringer er vigtige fokusområder​ (Udenrigsministeriet)​.
  • Udenrigsministeriet: Laos Rejsevejledning
   Denne side giver information om sikkerhedsforhold, lokale love og forretningsmuligheder i Laos.
  • Lao National Chamber of Commerce and Industry (LNCCI)
   LNCCI er en national erhvervsorganisation, der arbejder for at fremme handel og investeringer i Laos.
  • Lao Development Bank
   Lao Development Bank er en statslig bank, der tilbyder finansielle tjenester og støtter forretningsmuligheder i Laos.
  • American-Lao Business Association (AmLaoBizz)
   AmLaoBizz er en erhvervsorganisation, der arbejder for at fremme forretningsmuligheder mellem amerikanske og laotiske virksomheder.
  • USAID in Laos
   USAID tilbyder information om økonomisk udvikling og forretningsmuligheder i Laos gennem deres udviklingsprojekter.
  • Lao Trade Portal
   Lao Trade Portal er en platform, der tilbyder information om handel og forretningsmuligheder i Laos.
  • Bank of the Lao PDR
   Dette er Laos centralbank, der tilbyder information om landets finansielle system og økonomiske politikker.
  • Lao National Institute for Economic Research (NIER)
   NIER er et forskningsinstitut, der arbejder på at fremme økonomisk udvikling og forretningsmuligheder i Laos.
  • Ministry of Planning and Investment
   Dette er Laos ministerium for planlægning og investering, der tilbyder information om økonomiske politikker og forretningsmuligheder.
  • Lao-Vietnam Joint Venture Bank (LVB)
   LVB er en bank, der fremmer forretningsmuligheder mellem Laos og Vietnam.

  Fortæl om en oplevelse eller del information

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *