• Menu
 • Menu

Fransk Guiana

Det er et land, hvor gammelt støder op til nyt i slående uoverensstemmelse. Tætte regnskove beskytter indfødte landsbyer, mens raketter zoomer over hovedet, lanceret fra landets lukrative rumcenter. Hovedstaden, Cayenne, er en smeltedigel af fransk, asiatisk, afrikansk og brasiliansk kultur. Øko-turisme hersker i landets stort set uspolerede vildmark, der er hjemsted for en forbløffende mangfoldighed af dyreliv.

Hvorfor gøre forretninger i Fransk Guiana og hvad er mulighederne?

Fransk Guiana er en oversøisk region i Frankrig beliggende i Sydamerika og grænser op til Brasilien og Surinam. Der er flere grunde til at overveje at gøre forretninger i Fransk Guiana:

Geografisk position: Fransk Guiana er strategisk placeret mellem Brasilien og Surinam, og dets beliggenhed kan give adgang til disse markeder og andre i regionen.

Råvarer: Fransk Guiana har betydelige naturressourcer, herunder guld, bauxit, træ og fiskeri, som kan tiltrække virksomheder, der er involveret i minedrift, skovbrug og fiskeri.

Tropisk klima: Det tropiske klima i Fransk Guiana giver muligheder for at dyrke frugt og grøntsager og producere andre landbrugsprodukter.

Støtte fra Frankrig: Som en oversøisk region i Frankrig kan Fransk Guiana nyde godt af fordele og støtte fra Frankrig, som kan give virksomhederne en fordel i forhold til andre lande i regionen.

  Nogle af de muligheder, der er tilgængelige for virksomheder i Fransk Guiana, inkluderer:

  Minedrift: Fransk Guiana har betydelige guld- og bauxitreserver, og der er muligheder for virksomheder, der er involveret i minedrift og forarbejdning af disse råvarer.

  Skovbrug: Fransk Guiana har store skovområder, og der er muligheder for at producere træ og forarbejde det til tømmer eller andre produkter.

  Fiskeri: Fransk Guiana har en rig fiskebestand, og der er muligheder for virksomheder, der er involveret i fiskeri og forarbejdning af fisk.

  Landbrug: Det tropiske klima i Fransk Guiana giver muligheder for dyrkning af frugt og grøntsager og produktion af andre landbrugsprodukter.

   Det er vigtigt at bemærke, at Fransk Guiana stadig har udfordringer, herunder høje omkostninger og mangel på infrastruktur, som kan påvirke forretningsmulighederne. Men med den rette planlægning og rådgivning kan Fransk Guiana være en attraktiv destination for virksomheder, der er involveret i minedrift, skovbrug, fiskeri og landbrug.

   • Chambre de Commerce et d’Industrie de Région Guyane (CCIRG) – This chamber provides support for businesses ranging from creation to development, including export support.
   • Préfecture de la Guyane – For administrative information and regional governance, including economic development initiatives.
   • Business Media in French Guiana:
   • For local news and business updates, you can refer to:
   • France-Guyane – A major local newspaper that covers all kinds of news, including economic and business updates.
   • Guyaweb – An online news portal that offers comprehensive coverage of local news, including business and economy.

   Fortæl om en oplevelse eller del information

   Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *