Vietnam

 • Vietnam - Introduktion


  Vietnam opleves bedst i myldretiden, hvor trafikken kan tage vejret fra de fleste danskere. Det at komme over vejen er en oplevelse i sig selv og faktisk muligt mellem hundredvis af cykler, knallerter motorcykler og biler. Fra fantastiske strande til bjerge og gammel kultur er mulighederne uendelige. Vietnameserne er utrolig venlige og hjælpsomme og gør bare oplevelsen større. Hanoi og Ho Chi Min City er metropoler og bør besøges, men der er mange flere steder, der er et besøg værd.
  Læs mere om 'Vietnam - Introduktion'
 • Hanoi - Introduktion


  Hanoi har været hovedstad for hele Vietnam siden 1976 og var hovedstad i Nordvietnam fra 1954-1976. Byen ligger på den højre bred af Den Røde Flod på en flodslette i det nordlige Vietnam. Byen har mange bygninger fra perioden fra 1887-1940 da den var hovedstad for Fransk Indokina. Hanoi er indbydende på alle årstider og for hver årstid fremstår byen forskelligt og med charme og liv. En blanding af nyt og gammelt, af søer og parker er bare en smule af hvad byen kan byde på.
  Læs mere om 'Hanoi - Introduktion'
 • Ho Chi Minh City - Introduktion


  Ho Chi Minh City er Vietnams største by med ca. 4,5 mill. indbyggere, og skiftede i 1976 navn fra Saigon. Taler man med lokalbefolkningen, kalder de den stadig for Saigon. Morgenmyldertrafikken starter kl. 6 og får de danske motorveje til at virke øde. Biler og især cykler og de små motorcykelknallerter er utællelige og snor sig tæt mellem hinanden, og man får fornemmelsen af, at der er gået sport i at være flest mulige på de små motorcykler.
  Læs mere om 'Ho Chi Minh City - Introduktion'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk