Storbritannien

 • Storbritannien - Introduktion


  Storbritannien er det land vi besøger både for at besøge familie og få nogle dejlige ferieoplevelser. Det er Europas tredje største land og befolkning med en masse aner tilbage i historien. I England finder I moderne storbyer, engelsk landsbyidyl, vidtstrakte enge, prægtige haver, smukke herregårde, hyggelige landsteder og kroer i bindingsværk.
  Læs mere om 'Storbritannien - Introduktion'
 • Aderdeen - Introduktion


  Aberdeen er en livlig kosmopolitisk storby med et levende natteliv og masser af gode pubber og restauranter. Byen har et bredt udvalg af kunst og kultur, med scener som for eksempel His Majesty’s theatre og The Music Hall. The Lemon Tree er et spillested for alternativ scenekunst, der har åbent hele året.
  Læs mere om 'Aderdeen - Introduktion'
 • Birmingham - Introduktion


  Birmingham fik byrettigheder i 1166 da man fik tilladelse til at holde marked hver torsdag. I slutningen af det 17. århundrede var befolkningen oppe på ca. 15.000 mennesker. I løbet af det 18. og 19. århundrede voksede byen kraftigt og udviklede en stor industri. Byen fostrede opfindere som James Watt og Matthew Boulton, der opfandt henholdsvis dampmaskinen og gasbelysningen.
  Læs mere om 'Birmingham - Introduktion'
 • London - Introduktion


  London har et utal af hoteller i alle priskategorier. En del hoteller i den prisbillige ende har også værelser med kogeniche, og elkoger er næsten altid standardudstyr. Priserne på teaterbilletter varierer meget, fra cirka 10 pund i et lille teater til mere end 50 pund for det bedste sæde til en af de gode forestillinger. Tjek om teatret sælger billetter med rabat.
  Læs mere om 'London - Introduktion'
 • Manchester - Introduktion


  Manchester by er med årene blevet en af de 'hippeste' byer i England. Den er kommet af med sit grå industriimage og fremstår nu som en metropol med moderne bygninger og landemærker, kunst og kultur og ikke mindst restauranter og byliv. Når man tænker natteliv og England tænker man umiddelbart først på London. Det er synd, da en by som Manchester sprudler af liv og glade dage.
  Læs mere om 'Manchester - Introduktion'
 • Newcaste - Introduktion


  Newcastle er ikke ”bare” den største by i det nordøstlige England – den er vidt berømt for i hvert fald tre ting: sit natteliv, sit kulturliv og titlen som den bedste weekend destination i England. Newcastle ligger på nordsiden af floden Tyne og Gateshead ligger på sydsiden. Men de er nu vokset sammen til NewcastleGateshead.
  Læs mere om 'Newcaste - Introduktion'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk