Schweiz

 • Schweiz - Introduktion


  Endeløse vandrestier, mountainbike-ruter, mondæne skisportssteder, hvide gletschere mod mørke klipper. Byer med trendsættende kunst og moderne arkitektur, eksklusiv shopping og kulinariske oplevelser. Kurbade med udsigt til grå får og imponerende bjergmassiver. Folkelige traditioner vævet ind i en sproglig og kulturel mangfoldighed. Schweiz er en pikant og meget velsmagende ost midt i Europa - en fondue af unikke oplevelser.
  Læs mere om 'Schweiz - Introduktion'
 • Geneve - Introduktion


  Genève er i alle henseender en international by. Genève er måske mest kendt for at mange internationale organisationer har sine hovedkontorer her, bl.a. ligger FN og Røde Kors deres internationale hovedkontorer i Genève. Geneve (fransk: Genève, tysk: Genf) er den næststørste by i Schweiz efter Zürich og hovedby i den fransktalende kanton af samme navn.
  Læs mere om 'Geneve - Introduktion'
 • Zürich - Introduktion


  Zürich er med sine cirka 1 mio. indbyggere den største by i Schweiz. Det er i høj grad en kulturby med flere end 50 museer og et veludviklet forlystelsesliv, der byder på flere end 500 barer, natklubber og diskoteker. Zürichs velbevarede gamle bydel ved Limmat-flodens bred er en spændende seværdighed. På Bahnhofstrasse finder du alle de trendy mærkevarebutikker. Zürich er en by med mange facetter. Ikke kun de hvide vintre trækker turister til.
  Læs mere om 'Zürich - Introduktion'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk