• Menu
  • Menu

St. Lucia

Solskinnet, kombinationen af smukke rolige strande, frodige regnskove og lodrette klipper; St Lucia er stedet at tage hen, hvis du ønsker at undslippe det hele. … Dagene bruges på at slappe af på en af øens mange gul-hvide strande, vandre op ad en række naturstier og prøve lækkert kreolsk køkken.

  • I Saint Lucia tilbyder regeringen forskellige erhvervsressourcer gennem ministeriet for handel, fremstilling, forretningsudvikling, kooperativer og forbrugeranliggender. De tilbyder vejledning og støtte til små og mellemstore virksomheder (MSME), inklusive online tjenester som handelslicensansøgninger. For mere information om disse ressourcer, besøg ministeriets hjemmeside.
  • Derudover har Saint Lucia iværksat et økonomisk genopretnings- og modstandsdygtighedsplan, som omfatter forskellige initiativer rettet mod at styrke økonomien og samfundets modstandsdygtighed i lyset af COVID-19 pandemien. Du kan læse mere om denne plan på Department of Finance’s hjemmeside.
  • Saint Lucia Times – En nyhedskilde, der tilbyder en bred dækning af lokale nyheder, herunder økonomiske og forretningsmæssige emner. Besøg deres hjemmeside for opdateringer: Saint Lucia Times.

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *