Spanien

 • Spanien - Introduktion


  Spanien kan besøges hele året og selv om vinteren er klimaet behageligt. Lige fra Mallorca`s landskab og Ibizas hygge over til selve fastlandet er landet fantastisk. Spanien har alle slags ferietyper. Du kan ride, svømme, trave i bjerge, gå på museum og indkøb. Hoteller og Parador`s findes i alle afskygninger og størrelser. Et af de mest undervurderede områder er den centrale højslette med Salamanca som centrum. Santiago de Compestella er berømt for sine pilgrimme.
  Læs mere om 'Spanien - Introduktion'
 • Barcelona - Introduktion


  Barcelona er helt sikkert en af Spaniens mest cosmopole byer, som er perfekt stil shopping af tøj, sko, læder, møbler, kunst og meget mere. Boqueriás marked er et vidunderligt madmarket, fyldt med farver og liv, for ikke at glemme de mest fristende og friske lokale råvarer. Plaça Nova har antikt på torsdage, den første og tredje fredag i måneden i Plaça de Pi er der ost, søde sager og honning marked.
  Læs mere om 'Barcelona - Introduktion'
 • Madrid - Introduktion


  De første indtryk af Madrid er den tunge, barokke og pompøse arkitektur og den kaotiske trafik. Folk kører lige så vildt som flamenco danserne slår med deres kastagnetter. Efter et par dage i Madrid indser man, at byen forfører på en betagende måde. Ikke mærkeligt at Ernest Hemingway beskrev Madrid som Spaniens virkelige sjæl og hjerte, og at Madrid bedst beskriver den spanske folkesjæl. Uberegnelig, passioneret, utæmmelig og varmblodig.
  Læs mere om 'Madrid - Introduktion'

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 • EBUSINESSTRAVEL.DK © 2021
 • AMM International ApS - Præstevejen 10A - DK 3230 Græsted - telefon 30343429 Email info@ebusinesstravel.dk