• Menu
  • Menu

Djibouti

Ophold i Djibouti kan varieres og inkluderer surfing og vandski, windsurfing i ørkenen og observation af natur og historiske vartegn i landet. Lake Asal er kendt som det laveste punkt i Afrika og det tredje laveste punkt i verden. Kratersøen med saltvand, som er en del af Afar-depressionen, ligger så dybt som 153 meter under havets overflade. I Djibouti (byen) anbefales det at besøge Marche Central på det centrale marked.

Hvorfor gøre forretninger i Djibouti og hvad er mulighederne?

Djibouti er en lille afrikansk nation beliggende på Horn of Africa, med en strategisk beliggenhed ved adgangen til Rødehavet og Suezkanalen. Her er nogle af mulighederne for at gøre forretninger i Djibouti:

  1. Logistik og transport: Djibouti er en af de travleste havne i Afrika og fungerer som en port til regionen for varer, der skal sendes til og fra Østafrika og Mellemøsten. Der er muligheder for investeringer i havneinfrastruktur og logistikvirksomheder.
  2. Turisme: Djibouti har et rigt naturliv med mange naturskønne områder og kulturelle seværdigheder, som har potentiale til at udvikle turistindustrien. Der er muligheder for investeringer i turismeinfrastruktur såsom hoteller og feriesteder.
  3. Energi: Djibouti har potentiale for udvikling af vedvarende energi som sol- og vindenergi på grund af dets geografiske placering og klima. Der er muligheder for investeringer i vedvarende energiprojekter.
  4. Mineindustri: Djibouti har potentiale for udvikling af miner af forskellige metaller og mineraler, og der er muligheder for investeringer i mineindustrien.
  5. Landbrug: Djibouti har begrænsede landbrugsjord, men med en stigende befolkning og efterspørgsel efter fødevarer er der stadig muligheder for investeringer i landbrug og agroindustri.

Det er vigtigt at bemærke, at Djibouti stadig er et udviklingsland med udfordringer som høj arbejdsløshed og ringe infrastruktur uden for hovedstaden. Derfor er det vigtigt at foretage en grundig undersøgelse og søge professionel rådgivning, før man investerer i Djibouti.

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *