• Menu
  • Menu

Madeira

Øen tilbyder fremragende indkvartering, fantastisk natur og en flugt fra alt, hvad der er ubehageligt i kystnære masseturisme. Hovedstaden Funchal er kendt så meget for sin mad som for sine rene, sikre gader. Blomsternes eksotiske farver skiller sig ud iblandet det blå hav og den smaragdgrønne vegetation; dette er et øhav, hvor to tredjedele er et beskyttet område, og hvor den største Laurisilva-skov i verden ligger.

Madeira byder på mange unikke forretningsmuligheder, især for dem, der ønsker at drage fordel af øens gunstige erhvervsmiljø og skattefordele.

1. Teknologi og Innovation

  • AI-udvikling: At bygge et AI-værktøj er en spændende mulighed, da kunstig intelligens er et populært emne inden for teknologi. AI-værktøjer anvendes inden for mange brancher, og Madeira giver et støttende miljø for tech-virksomheder​ (Starter Story)​.
  • It-konsulent: Hvis du har it-kompetencer, kan du blive en it-konsulent og hjælpe virksomheder med deres tekniske behov. Dette kan være en lukrativ forretningsmulighed i Madeira, hvor der er en stigende efterspørgsel efter it-tjenester​ (Starter Story)​.

2. Fødevarer og Produktion

  • Olieproduktion: At starte en olieproduktionsvirksomhed kan være en profitabel mulighed, da olie bruges til mange formål som madlavning, kosmetik og sæbeproduktion​ (Starter Story)​.
  • Fodtøjproduktion: Madeira har også muligheder inden for produktion, især inden for fodtøj, hvilket kan være en attraktiv sektor for investering​ (SMERGERS)​.

3. E-handel og Digitalt Indhold

  • Print-on-Demand: At skabe og sælge trykte produkter online er en lav-omkostnings måde at starte en forretning på, og det er let at gøre fra Madeira​ (Shopify)​.
  • Podcasting: Start en podcast og tjen penge på reklamer, sponsoraftaler eller medlemskaber. Podcasting er en unik forretningsidé med potentiale for vækst​ (Shopify)​.

4. Turisme og Fast Ejendom

  • Turisme: Madeira er en populær turistdestination, og der er mange muligheder inden for turisme, herunder rejse- og turisttjenester, hoteller og restauranter​ (Portugal News)​.
  • Fast Ejendom: Investering i fast ejendom, især med havudsigt, er en attraktiv mulighed i Madeira, da øen tiltrækker mange besøgende og fastboende, der ønsker at købe eller leje ejendomme​ (Mer et Demeures)​.

5. Finans og Franchises

  • Fintech og Banking: Madeira tilbyder attraktive skattefordele for virksomheder inden for finans og fintech, hvilket gør det til en god base for sådanne virksomheder​ (IBC Madeira)​​ (Newco Portugal Malta)​.
  • Franchises: Der er flere unikke franchise-muligheder i Madeira, herunder inden for teknologi og forlag​ (Franchise Europe)​​ (SMERGERS)​.

Konklusion

At starte en virksomhed i Madeira kommer med mange fordele, herunder lave selskabsskattesatser, støtte fra lokale institutioner, og et attraktivt miljø for digitale nomader og iværksættere​ (Nomad Offshore Academy)​.

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *