• Menu
  • Menu

Spanien

Fra Solmuseet i Madrid, badestrandene overalt, pilgrimsvandring og festerne i Malaga og Barcelona. Universiteterne i Salamanca og et uovertruffet køkken er blot krydderier til retten: rejs til Spanien. Masser af danskere enten bor eller har besøgt Spanien og planlægger at gøre det igen. Lej en bil og kør op i bjergene nord og vest. Bo på slotte og spis på ydmyge cafeer og nyd alle varianter af de spanske vine.

Hvorfor gøre forretninger i Spanien og hvad er mulighederne?

Spanien er et attraktivt sted for forretningsmuligheder, med et bredt spektrum af industrier og sektorer, der tilbyder potentiale for både lokale og udenlandske iværksættere.

Teknologi og Innovation

Online Kurser: Online kurser er en god mulighed, især for dem, der har specialiseret viden at dele. Dette kan være meget profitabelt og give passiv indkomst​ (Starter Story)​.

Digital Markedsføring: Digital markedsføring er en af de mest blomstrende brancher globalt, og Spanien er ingen undtagelse. Du kan tilbyde tjenester som webdesign, SEO, og indholdsoprettelse​ (SpainDesk)​.

Softwareudvikling: Spanien har et voksende teknologimiljø med mange muligheder inden for softwareudvikling​ (Starter Story)​.

AI Konsulentvirksomhed: AI er fremtiden for digitalisering, og hvis du er trænet i kunstig intelligens, kan du starte en AI-konsulentvirksomhed i Spanien​ (99BusinessIdeas)​.

    Turisme og Gæstfrihed

    Rejsebureau: Turisme er en vigtig sektor i Spanien, og der er mange muligheder inden for rejsebureauer, turistguider, eller overnatningssteder​ (SpainDesk)​.

    Restaurant eller Café: At starte en restaurant eller café er en attraktiv mulighed, især i populære turistområder som Barcelona eller Madrid​ (SpainDesk)​.

    Destination Wedding Service: Spanien har smukke steder, hvor par kan gifte sig, og du kan hjælpe dem med at planlægge deres bryllup​ (SpainDesk)​.

      Produktion og Industri

      Fødevareproduktion: Spanien er kendt for sine fødevareprodukter som vin og olivenolie, og der er muligheder for at starte en virksomhed inden for disse områder​ (99BusinessIdeas)​.

      Tech Startup Inkubator: Tech-industrien i Spanien vokser, og du kan skabe en startup-inkubator, der tilbyder mentorskab og ressourcer til startups​ (99BusinessIdeas)​.

        Service og Professionelle Tjenester

        Rengøringsservice: At starte en rengøringsservice er en god mulighed i Spanien, da der er en stigende efterspørgsel efter hjem- og kontorrengøring​ (99BusinessIdeas)​.

        Konsulentvirksomhed: Professionelle tjenester som forretningskonsultation og finansiel rådgivning er efterspurgte, og det er en god mulighed for dem med ekspertise​ (Balcells Group)​.

          Funding og Støtte

          Spanien tilbyder flere muligheder for finansiering og grants for virksomheder, især dem, der har fokus på innovation og udvikling​ (Innovate.sk)​. Det er også muligt at etablere en virksomhed som en Sociedad Civil, Sociedad Limitada, eller Sociedad Anonima, afhængigt af din virksomheds behov​ (SpainMadeSimple.com)​.

          Generelt er Spanien et attraktivt sted for forretningsmuligheder, uanset om du er interesseret i teknologi, turisme, eller fødevareproduktion​ (Balcells Group)​​ (SpainDesk)​.

          Fortæl om en oplevelse eller del information

          Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *