• Menu
 • Menu

Isle of Man

Ifølge de irske annaler betrådte vikingerne første gang Isle of Man i året 798. Hen mod 820 havde de erobret øen og bosat sig der. De grundlagde en velstående vikingekoloni, der nød godt af handelen mellem Irland og de skotske øer. Isle of Man lå centralt placeret på sejlruten mellem Skandinavien og Irland. hvad med damptog fra port street Mary til Douglas, så den elektriske sporvogn til Ramsay og der er en sporvogn videre til Snaefell.

Hvorfor gøre forretninger i Isle of Man og hvad er mulighederne?

Isle of Man er en selvstyrende ø, beliggende mellem Storbritannien og Irland i Det Irske Hav. Øen er kendt for sin smukke natur, rige kultur og historie samt et gunstigt erhvervsklima. Der er flere grunde til at gøre forretninger på Isle of Man:

Isle of Man har et lavt skattetryk og et gunstigt erhvervslivsklima, hvilket gør det til et attraktivt sted for både nationale og internationale virksomheder at etablere sig. Der er også forskellige skattefordele og incitamenter, der tilbydes af regeringen for at tiltrække virksomheder til øen.

Isle of Man er også et centralt knudepunkt for finansiel service og offshore industrier, med en stærk tradition for finansiel tjenesteydelse og bankvirksomhed. Det giver muligheder for at etablere og udvikle forretninger inden for finanssektoren og offshore industrierne.

Øen har også en stærk turismeindustri, der tiltrækker et stort antal besøgende hvert år på grund af sin smukke natur, kultur og historie. Det giver muligheder for at etablere og udvikle forretninger i sektorer som hotel- og restaurantvirksomhed, rejsebureauer og transport.

Isle of Man har også en stærk teknologisektor, der er baseret på en bred vifte af teknologiske discipliner, herunder softwareudvikling, fintech og digital innovation. Det giver muligheder for at etablere og udvikle forretninger inden for teknologisektorerne.

Endelig er Isle of Man også et internationalt anerkendt center for maritime aktiviteter og offshore industrier, herunder shipping, olie og gas, og vedvarende energi. Det giver muligheder for at etablere og udvikle forretninger inden for disse sektorer.

 • Business Isle of Man:
  • Fokuserer på at støtte og udvikle nøglesektorer inden for eksport af fysiske varer og relaterede tjenester fra Isle of Man. Organisationen arbejder som et bindeled mellem regeringen og virksomhederne for at fremme økonomisk vækst.
  • Besøg Business Isle of Man
 • Department for Enterprise:
  • Styrer flere eksekutivagenturer, herunder Finance Isle of Man, Digital Isle of Man og Visit Isle of Man, med målet om at fremme bæredygtig økonomisk vækst.
  • Lær mere på Department for Enterprise
 • Micro Business Grant Scheme:
  • Tilbyder op til £6,000 i finansiel assistance til nye start-ups eller virksomheder, der har handlet i mindre end 18 måneder. Der er også særlige fordele for eksportvirksomheder og dagplejetilbud.
  • Se mere om Micro Business Grant Scheme
 • Forretningsmedier på Isle of Man fokuserer på at rapportere om lokale økonomiske tendenser og nyheder, hvilket er essentielt for erhvervsfolk og investorer på øen. Nogle af de primære kilder inkluderer:
 • Isle of Man Today og Manx Radio, som tilbyder daglige nyheder og opdateringer om den lokale økonomi og erhvervslivet.
 • Du kan finde relevante nyheder og informationer på deres respektive websites: Isle of Man Today og Manx Radio.

Alt i alt er Isle of Man et attraktivt sted for virksomheder at etablere sig på grund af dens gunstige erhvervsklima, lavt skattetryk og en række forretningsmuligheder inden for forskellige sektorer, såsom finans, turisme, teknologi og offshore industrier.

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *