• Menu
  • Menu

Calgary

Calgary er en by i Canada og har godt en mil. indbyggere. Byen ligger i den sydlige del af provinsen Alberta. Økonomien er baseret på olie, landbrug og teknologi. Calgary blev verdensberømt
da byen var vært for vinter OL i 1988. Klimaet i Calgary meget koldt om vinteren og varmt om
sommeren. Som en del af byens cowboykultur fejres der ’Calgary Stampede’ hvert år i to uger med
rodeo. Hvad mange ikke ved, er at Calgary er indgangen til den nordlige del af Rocky Mountains og
stater som Montana, Washington og North Dakota.

SeværdighederWestern Heritage Tour
Denne ‘Kulturarvstur’ tager dig med tilbage til Calgarys fortid. Calgary blev bygget på pioner ånd og af driftige igangsættere. Du kan enten vælge at lære en cowboys liv at kende på en gæsteranch eller i
Rocky Mountains forbjerge.Men også mange af Calgarys lokale attraktioner kan give dig denne
oplevelse uden at du behøver at forlade storbyen.

Calgary Stampede Hvert år i juli sadler Calgarys indbyggere og turister op til ‘Jordens Største Udendørsshow’. Det ‘Half Million Dollar’ Rodeo er centrum for western underholdning væddeløb med prærievogne, koncerter, udstillinger, dyrskue, The Stampede Casino og m.m.m.

Fort Calgary Historic Park
 The North West Mounted Police, Canadas berømte ridende politi bragte lov og orden til Calgary i 1875. Genoplev historien det historiske center og spis frokost i det elegante og charmerende Deane House som også byder på Mord Mysterie Middage.

Heritage Park Historical Village Canadas største levende bymuseum genskabes alle det vestlige Canadas største begivenheder fra før 1915, både visuelt og lydligt. Besøg dette kæmpe område der bl.a. inkluderer en lokomotivtur.

Spruce Meadows
 Hele året rundt kan du opleve og udforske dette verdensberømte ridebaneanlæg, overvære en af de fem årlige turneringer, gøre indkøb på de årlige messer eller bare tage en gåtur rundt i de vidunderlige omgivelser. Spruce Meadows ligger omkring en halv times kørsel fra Calgarys centrum.

Ranchman’s Restaurant Inc.
 Er en autentisk Western Saloon, restaurant og Dance Hall, komplet med rodeo rekvisitter og fotografier. Der er levende underholdning seks dage om ugen og selvfølgelig en mekanisk tyr hvor du kan teste dine cowboy evner.

Buzzards Cowboy Cuisine Authentic cowboy restaurant Er specialiseret i steaksog burgers og hjemsted for den berømte ‘Testikel Festival’ der finder sted hvert år.

Glenbow Museum Vest Canadas største museum der bl.a. indeholder et ‘First Nations’ galleri. Mød historien om bosættelserne og vestens udvikling og se også de andre internationale udstillinger.

The Military Museums Et af nordamerikas største militærmuseer der beskriver både verdenshistorien og de lokale helte som tog del i den. Museet rummer gamle tanks og transportvogne og moderne formidlingsteknik fører dig igennem udstillingerne.

Lougheed House Conservation Society Den 10.000 m2 store Beaulieu Gardens som hører til Lougheed House fra 1891. Haven er åben for publikum.

Grain Academy Museum
 Lær noget om kornproduktionen. Nyd de mange moderne udstillingsfaciliteter og den store modeljernbane.

Fortæl om en oplevelse eller del information

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *